Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice hr

Istražite ponudu Pozajmice hr!

Pozajmice su jedno od najpraktičnijih solucija koje trenutačno postoje na našem tržištu. Sve veći broj ljudi se odlučuje na ovu opciju zato što je veoma praktična. Omogućava vam veliku uštedu vremena, što je veoma bitno jer je vrijeme dragocjena stvar i kada vam novac treba pod hitno zasigurno ne želite tratiti vrijeme već želite da što prije i bolje dođete do vama potrebnog novca. Zahvaljujući internetu, danas možete pronaći razne online banke koje vam omogućuju da na vrlo jednostavan i pristupačan način dođete u kratkom vremenskom roku do vašeg novca kada vam je to najpotrebnije. Jedno od njih su vam Pozajmice hr koje u svojoj ponudi nude odličan izbor raznij zajmova s kojima ćete moći pokriti bilo kakve troškove koji su vas iznenadno dohvatile. U nastavku članka ćemo vam dati bolji uvid u ponudu Pozajmice hr te vam objasniti kako možete i vi već sada ugovoriti pozajmicu kroz samo nekoliko minuta!

Što sve nudi Pozajmice hr?

Vrijeme je jedna dragocjena stvar, te je to nešto što nikada ne možemo vratiti natrag. Stoga definitivno želimo pametno odlučiti kako ćemo provesti naše vrijeme te na kog ćemo ga trošiti. Jedno što je sigurno je da nitko ne želi tratiti svoje vrijeme čekajući u dugim redovima u banci kako biste mogli predati svoj zahtjev za zajam, za koji nije garantirano da će vam odobriti. No, postoji vam druga i bolja alternativa kako možete si osigurati zajam novca u veoma kratkom vremenu. Pozajmice hr nudi svojim klijentima ponudu raznih zajmova i kredita čiji zahtjev možete predati u samo nekoliko minuta iz udobnosti vašega doma, bez da morate napuštati vaša četiri zida! Kod Pozajmice hr moći ćete u bilo koje doba dana ili noći poslati svoj zahtjev, i oni će vam u najkraćem roku odobriti vaš zajam te vam isplatiti novac na račun već unutar 24 sata, što je odlično za sve građane koji pod hitno trebaju gotovinu!

Kako dobiti zajam preko Pozajmice hr?

Proces sklapanja ugovora za zajmove nikada nije bilo jednostavnije nego što je to danas, a sve zahvaljujući stranicama poput Pozajmice hr. Preko njih možete istražiti cjelokupni izbor raznih zajmova, pozajmica i mini kredita. Možete ih koristiti u bilo koje svrhe pošto su nenamjenski, te su dostupni za široku masu građana starijih od 18 godina, bez obzira na vaš mejsečni dohodak i radni status. Postupak prijave preko Pozajmice hr je veoma jednostavno, a sve što trebate napraviti je ispuniti njihov obrazac za prijavu sa svojim osobnim podacima, te uz njega trebate priložiti preslike vaše važeće osobne iskaznice i bankovne kartice. Čim zaprime vašu prijavu, u najbrže roku će ju provjeriti bankari, te po uspješnom odobrenju će vam isplatiti cijeli iznos čak isti dan kada ste poslali zahtjev! Možete odmah početi koristiti sredstava, što je odlično ako vam pod hitno treba novac! Stoga, ako se nalazite u financijskoj nedaći, zatražite sada svoju pozajmicu online!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (136 ocjena)

Home » Pozajmice hr