Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što su to pozajmice bez plaćanja u naprijed?

Pozajmica ima raznih. Kratkoročnih, dugoročnih, za umirovljenike, mlade, u eurima … Kada govorimo o pozajmicama dolazimo do zaključka da svatko može pronaći financijsko rješenje za sebe ovisno o njegovim potrebama. Mi svojim klijentima nudimo kratkoročne pozajmice i to isključivo u eurima. Prednost naših pozajmica su u tome jer su one pozajmice bez plaćanja u naprijed!

Što to znači? Želite li postati naš klijent ili korisnik usluga ne tražimo od vas nikakve uplate niti troškove kojima se trebate podvrgnuti prije nego vam isplatimo pozajmicu. U bit mi nemamo skrivenih troškova i naši troškovi su oni troškovi koje možete vrlo brzo izračunati putem kreditnog kalkulatora koji će vam dati jasan prikaz i izračun iznosa koji ste tražili i koji ste dužni vratiti u dogovorenim mjesečnim ratama.

Pozajmice bez plaćanja u naprijed kao hitno rješenje

Pozajmice bez plaćanja u naprijed prije svega pomažu osobama kojima je novac hitno potreban, bez obzira o kojem se razlogu radilo. Sama spoznaja da ne morate ništa davati olakšavam vam pristup novu koji isplaćujemo klijentima. U iščekivanju Božića i novogodišnjih blagdana sigurni smo kako želite provesti vrijeme sa što manje stresa, bez razmišljanja hoćete li sljedeći mjesec imati struje ili hrane u svom hladnjaku.

Naše pozajmice bez plaćanja u naprijed mogu se zatražiti putem online obrasca kojeg je potrebno ispuniti i poslati nakon čega će vas naši djelatnici povratno kontaktirati kako bi ste uspješno završili prijavu za traženom pozajmicom. Život je pun nepredvidivih situacija i nikada ne znate što će se dogoditi. Na neke stvari je jednostavno nemoguće utjecati. Neke od njih su i vaši troškovi odnosno financije.

Pozajmice bez plaćanja u naprijed u gotovini

Pokvarilo vam se vozilo, hitno trebate platiti troškove liječenja, sanirati oštećene dijelove kuće ili stana ? Obično takve situacije od nas zahtijevaju da budemo spremni i pripremljeni. No što kada nemamo novaca? Kada smo plaću već potrošili i ostalo vam je za osnovni život? Pozajmice bez plaćanja u naprijed su namijenjene upravo za takve situacije. Na našim stranicama nalaze se uvjeti poslovanja kao i kalkulator pomoću kojega lako možete izračunati sve troškove pozajmice. Za sva ostala pitanja naši djelatnici vam stoje na raspolaganju putem maila ili telefona.

Zašto Pozajmice bez plaćanja u naprijed

Pozajmice bez plaćanja u naprijed pomogle su mnogim građanima koji su vjerovali u našu uslugu i naše poslovanje. Mi ne poslujemo na crno niti sa sitnim slovima. Isplata novaca vrši se isključivo elektronskim putem direktno na vaš tekući račun. Samo nekoliko minuta dijeli vas do naše pozajmice bez plaćanja u naprijed. Upravo je toliko vremena potrebno da uz minimalnu dokumentaciju ispunite zahtjev i pošaljete ga na odobrenje. Pomogli smo mnogima, možemo i vama.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (198 ocjena)

Home » Pozajmice bez plaćanja u naprijed