Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice bez banaka

Online pozajmice bez banaka

Internetski zajmovi mogu vam pružiti novac potreban za rješavanje hitnih slučajeva koji ćete kasnije vratiti. Ako se odobre, ta sredstva možete koristiti u bilo kojem hitnom slučaju, poput popravaka automobila, namirnica, lijekova, plina ili bilo kojih drugih razloga. U mnogim slučajevima, pozajmice bez banaka mogu eliminirati rizik od prekoračenja, naknada za loše provjere ili zakašnjelih naknada. Što je najvažnije, opcije avansa u gotovini mogu vam pomoći da se brinete za svoju obitelj i vežete dok ne stigne sljedeći ček. Gotovinski predujam ne biste trebali smatrati dugoročnim rješenjem financijske krize. Umjesto toga, ti su zajmovi za kratkoročne svrhe. Ove pozajmice bez banaka imaju planove plaćanja kojima namjeravate da ih otplatite u kratkom vremenskom razdoblju. Ovi zajmovi namijenjeni su samo onima koji su sigurni da će moći vratiti zajam. Važno je da ovu odluku vrlo pažljivo procijenite prije nego što se prijavite za zajam do isplate; morate biti sigurni da ćete imati dovoljno novca da vratite zajam. Da biste se mogli prijaviti za kredit, morate imati najmanje 18 godina i stanovnik države u kojoj LendUp posluje. Također morate imati aktivan tekući račun, e-adresu, telefonski broj i dokazani izvor prihoda. Ako ispunjavate ove kriterije i sigurni ste da možete vratiti zajam, tada bi vam mogla odgovarati alternativa online gotovinskog predujma.

Što nude pozajmice bez banaka

Pronalaženje pozajmice bez banaka i bankovnog računa često znači razumijevanje razlike između osiguranog i neosiguranog zajma. Osigurani zajam je onaj kod kojeg potencijalni zajmoprimac postavlja neku vrstu kolaterala protiv novca koji posudi. Ako nemate bankovni račun, ali trebate zajam, možda se nećete kvalificirati za mnoge ponude neosigurnih zajmova. Većinu tih ponuda pružaju banke. Oni se zasnivaju na kopanju duboko u vašoj kreditnoj povijesti kako bi procijenili razinu vašeg rizika, tretirajući vas više kao broj nego kao osobu. Što se tiče pozajmice bez banaka, osiguran kredit je izvrsna opcija. Osigurani zajam mogao bi otvoriti vrata za stotine ili čak tisuće dolara neposrednog novca zajma, sve dok eliminira složenu papirologiju, pogoršanje i neizvjesnost bankovnog zajma. Takva vrsta pozajmicae ne zahtijeva aktivan bankovni račun za obradu zajma s autorskim pravima. Sve dok imate pristup automobilu s pravom bez založnog prava, moći ćete se kvalificirati za zajam ili založiti kod nas. Dostupni specifični iznosi razlikuju se ovisno o državi i vrijednosti automobila, a dodatni se zahtjevi razlikuju od države do države.

Zašto odabrati pozajmice bez banaka

Bankovni račun igra veliku ulogu u posudbi jer zajmodavcima daje uvid u vašu financijsku situaciju. Zajmodavci često gledaju na bankovni račun podnositelja zahtjeva kao na jedan dio slagalice u pokušaju da utvrde je li vjerojatno da ćete vratiti ono što posudite. Zbog toga mnogi zajmodavci imaju zahtjev za bankovnim računom za podnositelje zahtjeva kada podnose zahtjev za osobni zajam. Neki zajmodavci, poput zajmodavaca do dana zajma, mogu uzeti u obzir podnositelje zahtjeva za pozajmice bez banaka. No, kako bi nadoknadili rizik posudbe podnositelju zahtjeva o kojem manje znaju, ti zajmodavci mogu od vas tražiti osiguranje – imovinu, poput automobila, koju mogu uzeti ako ne vratite zajam – a oni obično naplaćuju visoke naknade i kamate. Opcije koje nude pozajmice bez banaka su slijedeće. Kao i kod većine kreditnih proizvoda, vaše će se mogućnosti razlikovati ovisno o vašoj kreditnoj povijesti, prihodu i nizu drugih čimbenika. No, prije nego što odemo tamo, logično je prvo razmisliti možete li promijeniti svoju situaciju dobivanjem bankovnog računa. Možda ćete moći prilično lako postaviti tekući račun. Ako ste imali prošlih provjera pogrešaka ili zlouporaba, potražite drugu priliku za provjeru računa. Osmišljeni su kako bi pomogli ljudima koji imaju negativnu bankarsku povijest da se vrate na vrata.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (258 ocjena)

Home » Pozajmice bez banaka