Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica online

Pozajmica online, razna pitanja o pozajmicama

Čuli ste sigurno za brze online pozajmice koje su dostupne bilo kada, uz brzu realizaciju i isplatu. Postavlja se pitanje što je pozajmica online? Brze pozajmice, kako se zove većina pozajmica online su najjednostavniji način kako doći do brzog i željenog novca. One su dostupne svima, bez obzira na kreditnu sposobnost pojedinca. Proces prijave je jednostavniji nego kod tradicionalnih kredita u banci, i uz sve to potrebno vam je malo papirologije i isplata je na vašem računu isti dan. Koje su najpovoljnije i najtraženije pozajmice? Najpovoljnije pozajmice su svakako one s najnižim kamatnim stopama, a najtraženije brze pozajmice. Naravno, trenutno postoje i opcije pozajmica bez ikakvih kamata i troškova naknade, ali važno je naglasiti da su one dostupne samo za određene iznose i rokove otplate. Kada možete očekivati isplatu nakon prijave i odobrenja? Isplatu na vaš račun možete očekivati već isti dan, u roku od svega 15-ak minuta nakon odobrenja. Pozajmica se također može dobiti na opću uplatnicu, a vaše otplate možete vršiti i putem internet bankarstva ili bilo kojim drugim oblikom načina plaćanja.

Pozajmica online, prijava i dobivanje pozajmice

Razmatranje uzimanja pozajmica online je nešto što bi svatko trebao uzeti u obzir. Zašto? Pozajmice preko interneta nude više pogodnosti za klijenta nego bankovni zajmovi. Posuđivanje novaca preko interneta ne zahtijeva čekanje u redu i strepnju. Ponudu pozajmica online možete pretražiti sami, ili pomoću određenih internet stranica koje će u svega nekoliko sekundi pronaći vam ponude koje vas zanimaju. Kada nađete ponudu koja vam najviše odgovara, sve što morate je prijaviti/registrirati se na stranicu zajmodavca i slijediti upute. Cijeli proces se odvija preko interneta i ne zahtijevaju se nikakvi sastanci s vama. Tražena dokumentacija se često svodi na presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ovakve pozajmice su ne samo jednostavnije nego su i brže od bankovnih pozajmica. Pitate se kada ćete dobiti pozajmicu nakon odobrenja? Online pozajmice često prati slogan „isplata odmah“, ali ovo ovisi prvenstveno o vama. Obratite pažnju na kada se prijavljujete za pozajmicu i da li ste ispunili zahtjev točno sa svime što se tražilo od vas. U slučaju da ste o svemu vodili brigu, vaša pozajmica će biti momentalno odobrena i isplata će biti odmah po odobrenju.

Pozajmica online, korištenje i otplata pozajmice

Brze online pozajmice možete koristiti za bilo što. Za razliku od banaka, online zajmodavac tj. Kreditna kuća vam neće postaviti pitanje za što će vam traženi novac. Ovakve pozajmice se najčešće uzimaju kada se nađemo u iznenadnoj situaciji a nemamo par tisuća eura viška. Važno je naglasiti kako se na tržištu pozajmica nalaze također i pozajmice bez troškova i kamata. Kada uspješno dobijete pozajmicu, kako ju otplaćivati? Pozajmica online se otplaćuje na isti način kao i primjerice kredit, samo što je njen rok otplate kraći. Evo par primjera što možete napraviti prije uzimanja pozajmica online kako bi ste si olakšali proces otplate; Prvo što moramo naglasiti kako bi bilo poželjno da napravite detaljni plan otplate, ovo znači da na papir stavite svoje prihode i troškove i izračunate koliko vam novaca ostaje na kraju mjeseca. Ovako ćete uvijek znati da vam mora ostati novaca za otplatu. Druga stvar je, bilo bi poželjno da dogovorite otplatu putem trajnog naloga, ovo znači da ne morate više brinuti o dugu i da se skidanje rate odvija automatski.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (145 ocjena)

Home » Pozajmica online