Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Treba li vam pozajmica novca odmah?

Dođite do pozajmice u kratkom vremenu.

Pozajmica novca može vam zatrebati bilo kada i bilo gdje. Najčešći razlog radi kojega ljudi traže pozajmicu jesu neplanirani troškovi na koje nismo bili spremni. Život nosi situacije na koje ponekad ne možemo računati, no novac je taj kojeg trebamo stalno imati pored sebe kako bi nam olakšao trenutke na koje se nismo pripremili. Najveći problem današnjeg života je upravo novac, odnosno količina novca koju imamo. U većini slučajeva to je premalo kako bi smo otplatili dugove, režije i popravke koji nam svaki mjesec stvaraju dodatan teret i pritisak.

Za normalan život bez stresa pobrinula se naša pozajmica novca.

Nedostatak novaca sa sobom vuče niz drugih problema, a najčešće su to svađe i prekidi. Ne dozvolite si da novac utječe na vaš život, pogotovo sada kada znate gdje ga možete zatražiti na provjeren i siguran način. Pozajmica novca može se zatražiti i u banci no banke su šesto rigorozne i svojim klijentima otežavaju put do novca.

Pozajmica novca brzo

Mi smo se pobrinuli kako bi isplata bila moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije Prednost poslovanja s nama leži u nekoliko stvari. Prije svega kod nas nema čekanja, za pozajmice novca ne trebate odlaziti iz kuće, nije vam potrebna papirologija, potvrde javnih bilježnika niti poslodavaca i sve to potpuno legalno, transparentno i provjereno! Brzi zajam i pozajmice jedna su od najtraženijih usluga.

Naše pozajmice štede vaše vrijeme

Sve što vam je do sada oduzimalo vrijeme, uštedjeti možete koristeći naše pozajmice. Iako je danas veliki broj građana kreditno nesposoban to ne znači da ne možete dobiti pozajmicu novca kod nas. Ova usluga upravo je i namijenjena osobama koji se nalaze u situaciji gdje im je hitno potreban novac, a do njega ne mogu doći putem banaka. Uvjeti za isplatu pozajmice su minimalni i zahtijevaju od vas samo osnovnu dokumentaciju. Bez provjera kreditne povijesti, crnih lista i HROK-a do pozajmice novca na svom računu.

Pozajmica novca je sigurna

Poslujemo transparentno tako da možete vidjeti sve troškove jasno i bez skrivanja. Naše poslovanje svodi se na transakcije novaca putem računa. Mi ne dajemo novac na ruke niti se ne nalazimo s vama po parkovima.

Ne živite u strahu svaki put kada bacite pogled na svoj poštanski sandučić. U jednostavnih nekoliko klikova mišem do eura na tekućem računu. Otplatite dugove na vrijeme kako ne b ste imali dodatnih troškova.

Pozajmica novca dostupna je u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, te svim drugim gradovima i mjestima u Hrvatskoj i to punoljetnim osobama koje imaju redovita mjesečna primanja na svom tekućem računu bez blokade.

Spriječite ovrhe dok nije kasno pozajmicom novca od provjerene i pouzdane tvrtke!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (191 ocjena)

Home » Pozajmica novca