Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanima vas pozajmica na tekući račun?

Koliko puta vam se dogodilo da vam je ponestalo novca. U tim trenucima teško je naći osobu koja vam može posuditi i tako vas spasiti. Osloniti se na roditelje i prijatelje nije uvijek najpametnije jer i oni često nemaju da vam posude. U slučaju da ste u nedozvoljenom minusu i već imate podignut kredit, to može biti vrlo škakljivo.

U slučaju da želite podići pozajmicu kod nas, naša pozajmica na tekući račun isplaćuje se već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Za naše usluge ne zahtijevamo od klijenata da budu kreditno sposobni, imaju ugovor za stalno i slično. Obratite nam se s povjerenjem jer kod nas se mogu podići pozajmice koje se isplaćuju izravno na tekući račun.

Zašto pozajmica na tekući kod nas

Mi djelujemo brzo i svaki zahtjev shvaćamo ozbiljno. Pozajmica na tekući račun zahtjeva minimalno vrijeme i uvjete koje morate zadovoljiti kako bi smo vam isplatiti novac. Za sve klijente vrijede isti uvjeti bez da ikoga izdvajamo. Pozajmica na tekući račun provjerena je i pouzdana usluga koju koristi veliki broj građana diljem EU i svijeta. Naše usluge mogu se zatražiti u svakom trenutku s bilo kojeg mjesta. Pošto se naše poslovanje bazira na internet dovoljan vam je samo pristup kompjuteru, tabletu ili pametnom telefonu.

Uz pozajmice u ponudi imamo i druge usluge

Široka paleta financijskih proizvoda omogućuje nam da pokrivamo vaše financije kratkoročnim uslugama kao što su sms krediti, mikro krediti, zajmovi, brze pozajmice i slično.

U današnje vrijeme poslodavci vrlo rijetko zapošljavaju svoje radnike na neodređeno. Znamo li da je to jedan od preduvjeta kako bi ste mogli dobiti kredit, vrlo često su građani u poziciji koja im ne garantira svijetlu budućnosti. Nemojte biti ničiji rob i zato nam se obratite kako bi ste pozajmice mogli dobiti u što kraćem roku. Kod nas imate priliku pozajmljeni novac vratiti vrlo brzo, te nas uvijek kontaktirati zatreba li vam ponovno kredit.

Na tržištu pozajmica prepoznatljivi smo po profesionalnom pristupu, te brzoj i sigurnoj usluzi. Zahvaljujući organiziranom radu i komunikaciji s klijentima naše poslovanje prepoznali su građani diljem EU i svijeta koji su nam pružili priliku za suradnju na obostrano zadovoljstvo. Trebate li i vi pozajmicu na tekući račun, slobodno nas kontaktirajte s punim povjerenjem.

 

         
Ocjena: 4.9 / 5 (304 ocjena)

Home » Pozajmica na tekući račun