Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica na ruke

Pozajmica na ruke, online brze pozajmice

Danas ukoliko vam je potrebna brza gotovina, možete se prijaviti za određen iznos apliciranjem na internetu za online brze pozajmice. U već samo nekoliko klikova mišem možete doći do željenog novca na vašem računu, ili u ovom slučaju na ruke. Ako vam ovo sve zvuči nesigurno i imate određene nedoumice, u nastavku teksta ćemo vam objasniti zašto nije potrebno imati strah od pozajmica kao i pozajmica na ruke. Svi znamo kako je u današnjem vremenu nemoguće zamisliti život bez nekog oblika zaduženja. Neki od nas se toliko zaduže da nažalost imamo blokirane račune, i banke kao financijske institucije ne žele poslovati više s nama. Što onda? Pozajmica na ruke se svakako čini primamljivom opcijom, ali prije negoli zatražite ovakav oblik financiranja bitno je da znate određene stvari. Gledajući online brze pozajmice, u pitanju su većinom pozajmice s niskom kamatnom stopom, pa čak i 0% kamatnom stopom za nove klijente koji se prvi put apliciraju za online pozajmicu, zajam ili kredit.

Pozajmica na ruke, mogućnosti pozajmica

Kada uzimate u obzir uzimanje pozajmica, možete birati kod većine zajmodavaca da li želite putem računa ili na ruke. Što je potrebno da znate prije apliciranja za određenu pozajmicu, primjerice pozajmica na ruke? Svi zahtjevi za pozajmicama se ispunjavaju online, isto kao i slanje tražene dokumentacije. Veoma je važno da imate pismeni trag u obliku ugovora, osobito kod pozajmica na ruke. Ugovor je najbitnija stavka, u njemu je naveden iznos pozajmice i rok otplate. Ako vam primjerice zajmodavac ne nudi zahtjev i ugovor za ispunjavanje, tada je naš savjet da ne ulazite u nikakav dogovor. Tko su opće online zajmodavci? Online zajmodavci koji se kriju iza ponuda pozajmica, zajmova i kredita su kredite kuće, i to većinom Hrvatske kreditne kuće. Kako funkcioniraju online pozajmice? Prvo ispunjavate online zahtjev s osnovnim podacima, zatim se radi ugovor s iznosom i rokom otplate pozajmice. Kada popunite navedeno, putem e mail adrese ili fax-a šaljete ispunjeno s traženom dokumentacijom i čekate zajmodavca da vam povratno javi da li je vaša pozajmica odobrena ili ne. Kada je pozajmica odobrena, dogovara se način isplate.

Pozajmica na ruke, sigurnost i otplata

Troškovi vezani za online pozajmice su u potpunosti transparentni. Što ovo znači? Na većini web stranica online zajmodavaca vi sami možete pomoću kreditnog kalkulatora izračunati svoje troškove. Budući da je ovo prednost online pozajmica bilo kojih vrsta, tako i pozajmica na ruke, vi sami možete birati rok otplate i iznos otplate, sve u dogovoru s online zajmodavcem. Dolazimo do pitanja da li su online pozajmice sigurne? Online pozajmice su u potpunosti sigurne ako poslujete s provjerenim kreditnim kućama. Svi vaši podaci koje dajete radi potražnje pozajmica su zaštićeni u skladu sa zakonom o potrošačima i ne mogu biti zloupotrebljeni na bilo koji način. Pozajmica na ruke je u Hrvatskoj i dalje dosta diskutabilna pozajmica, iako je uz ugovor jednako sigurna kao i svaka druga pozajmica. Mnogi traže ovakav oblik pozajmice upravo radi blokiranih računa ili neke druge financijske nemogućnosti. Online pozajmice u bilo kojem obliku dostupne su svim građanima koji su stariji od 18 godina i imaju neki oblik novčanog prihoda.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (222 ocjena)

Home » Pozajmica na ruke