Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanima vas pozajmica hitno?

Hitno vam je potreban novac, situacija vam se čini bezazlena, možda trenutačno niste likvidni, niste u mogućnosti platiti račune, prijete vam ovrhe i blokade. Na žalost to je danas realna slika društva i svakome se može dogoditi. Možda ste došli u priliku da otvorite svoj obrt ili firmu i upravo vam nedostaje to, mala financijska injekcija da pokrenete posao. Naša pozajmica hitno vam može omogućiti da riješite svoj problem. Novac je dostupan u najkraćem roku bez čekanja i trošenje vremena i živaca, na silnu dokumentaciju, potvrde, ovjere itd. Naše usluge kao što su mini krediti bez ovjere poslodavaca ili pozajmice hitno dostupne su svima onima koji imaju redovita mjesečna primanja po računu koji nije zaštićen niti blokiran.

Pozajmica hitno do 4000 EUR

Nudimo vam pozajmicu hitno od 75 EUR do 4000 EUR na rok otplate do 18 mjeseci, te sami možete odrediti tempo i rok vračanja pozajmice. Realizacija je brza, u kratkom roku, odnosno već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ni jedna situacija nije bezizlazna. Obratite nam se s povjerenjem. Učinite svoj život sretnim bez financijskih opterećenja. Dostupnim informacijama i na profesionalan način naša hitna pozajmica rješava vaš problem.

Uz minimalne uvjete i samo osnovnu dokumentaciju možete doći do pozajmice hitno. Naši troškovi vračanja pozajmice dolaze transparentno i vidljivo na stranici bez skrivanja i sitnih slova.

Pozajmica hitno ne bira niti vrijeme niti mjesto. Troškovi koji vas mogu zadesiti su često neplanirani i utječu na vaš mjesečni budžet. Veća potrošnja s obzirom na primanja znači da morate ulaziti u dugove koje nitko ne voli. Zanemarite li tada svoje obveze koje morate podmiriti to često dovodi do neugodne situacije iz koje se kada se nađete u njoj čini kao da nema izlaza. No, izlaz uvijek postoji i leži u pozajmici hitno koju vam može pružiti FerratumBank, jedna od vodećih mobilnih banaka koja posluje širom EU i svijeta.

Provjerena pozajmica hitno

Poslovati s takvim partnerom znači samo jedno, a to je i najvažnije sigurnost i profesionalnost! Nitko ne voli niti ne želi biti prevaren s toga u FerratumBanci možete biti sigurni da se s vama postupa potpuno diskretno i u skladu sa zakonom, bez sitnih slova i skrivenih rečenica. Pozajmica hitno pomoći će vam onda kada će vam drugi okrenuti leđa. U samo nekoliko minuta možete ispuniti zahtjev i zatražiti svoju pozajmicu hitnu koja će vrlo brzo biti isplaćena na vaš tekući račun.

Obratite nam se s povjerenjem i ne zanemarujte svoje dugove jer kasnije oni mogu biti sve veći i veći. Otplatite sve na vrijeme i odjednom. Uz pozajmice hitno i Ferratumbank sve je lakše!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (270 ocjena)

Home » Pozajmica hitno