Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanimaju vas mini krediti bez ovjere poslodavaca?

U današnje vrijeme kada su potrebe i potražnja sve veća dobro je naći pouzdan kredit koji vam neće oduzimati dragocjeno vrijeme niti vas dodatno financijski opteretiti. Bez obzira za što vam kredit treba, važno je znati da ga možete realizirati bez stresa u najkraćem mogućem vremenu. Svakome se može dogoditi da trenutačno dođe u težu financijsku situaciju koju mogu uzrokovat nenaplativa potraživanja i slične stvari. Sve su to situacije koje nas dovedu do toga da nismo u mogućnosti ispunjavati svoje tekuće obveze. Mini krediti bez ovjere poslodavca su u biti internet krediti jer jedino ih možete dobiti online.

Mini krediti do 4000 EUR

Jednostavni mini krediti bez ovjere poslodavca su upravo ono što vam u takvim situacijama treba. Krediti od 75 EUR do 4000 EUR na rok otplate do 18 mjeseci su krediti koji vam omogućuju fleksibilnu otplatu kakva vama odgovara. Velika pogodnost je brza realizacija mini kredita. Novac koji ne morate dugo čekati, sa kojim možete raspolagati gotovo odmah nakon dostave ovjerene dokumentacije.

Mi vam nudimo jedinstveno financijsko rješenje za vaše probleme, a vaša jedina obveza je da u trenutku zahtjeva za kreditom vaš tekući račun po kojem imate redovita mjesečna primanja nije u blokadi niti je zaštićen. Za mini kredite bez ovjere poslodavca obratite se s povjerenjem jer naš mini kredit bez ovjerenih papira kod poslodavaca je osmišljen da služi za obostrano zadovoljstvo, vaše i naše.

Do mini kredita bez potpisa poslodavca

Svi znamo kako je ponekad teško doći do svog poslodavca pogotovo ako je on manji privatnik ili je često na putu. Loviti ga uokolo i moleći za potpise nikome nije u interesu. Em što se time troši vaše vrijeme, troši se i vaše strpljenje kao i živci. Problem može nastati veći u slučaju da niste primljeni za stalno. Zato mi u FerratumBanci ne gledamo baš svaki detalj radi kojega bi mogla biti usporena ili obustavljena isplata novca prema klijentu. Naši uvjeti su minimalni, a sve uvjete o mini kreditima bez ovjere poslodavca možete pročitati na našoj stranici.

Pomogli smo mnogima, možemo i vama, jer mini kredite koristi veliki broj građana diljem EU i svijeta. Ne čekajte da bude kasno, mi vam možemo pomoći već u jednom danu. Isplatu vršimo direktno na tekući račun. Poslujemo profesionalno bez davanja novaca na ruke. Mini krediti bez ovjere poslodavca su brzo i efikasno rješenje da zatvorite svoje dugove jednom zauvijek.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (257 ocjena)

Home » Mini krediti bez ovjere poslodavaca