Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:01
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
 nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Potrebni su vam internet krediti?

Realnost je da danas živimo brzim životom, kada nam se čini da ništa ne stižemo da nam vrijeme jednostavno izmiče. Cijenimo svaki sat koji provedemo s obitelji i svojim voljenima. Potreban vam je kredit? Učinite nešto za sebe! Danas vam je omogućeno da putem interneta predate zahtjev za kredit bez odlazaka u banku, čekanja u redovima, a sve to od kuće iz vlastite fotelje i jednim klikom.

Ne samo da čuvate dragocjeno vrijeme, možda zbog bolesti niste u mogućnosti otići u banku, a novac vam je potreban. Bez obzira koji razlog bio, današnje vrijeme traži brza i inteligentna rješenja. Vaše slobodno vrijeme podrazumijeva ono vrijeme u kojem se možete baviti aktivnostima koje volite pri čemu treba imati na umu da to nisu one aktivnosti koje su vezane za vašu egzistenciju. Internet krediti su funkcionalno i fleksibilno prilagođeni potrebama i mogućnostima pojedinca. Današnji način života, razvijenost sredine, stupanj interesa omogućuju vam realizaciju Internet kredita u jednom danu. Siguran i organiziran način dolaska do gotovine je svakako Internet kredit kojim putem online prijave vaših traženih podataka u najkraćem mogućem roku novčana sredstva uplaćujemo na vaš račun.

Internet krediti u 15 minuta

Internet kredite za razliku od drugih kredita možete dobiti već za 15 minuta od dostave potpisane komunikacije. Za ovu vrstu kredita potrebna vam je samo internetska veza i osnovna dokumentacija. Bez bilježnika i potvrda poslodavaca zatražite iznos od 300 do 6000 kuna s rokom otplate od 15 do 150 dana.

Zašto Internet krediti kod nas?

Internet krediti su prije svega diskretni, što znači da vaše podatke ne dijelimo s drugima. Želite li potpuno anonimno bez znanja obitelji i prijatelja doći do novaca, tada su Internet krediti idealni za vas. Također ova vrsta kredita je i vrlo transparentna jer prikazuje realne i točne troškove bez skrivanja i sitnih slova. Kod nas je poslovanje profesionalno i pouzdano.

Internet krediti sve su traženiji s obzirom na jednostavnost i lakoću kojom se mogu dobiti. Trebate li na brzinu pokriti manje troškove, zatvoriti rupe u proračunu tada su jedna od opcija Internet krediti. Obratiti nam se možete u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Minimalni uvjeti koje smo za vas postavili i više su nego dovoljni da dobijete novac bez gubljenja vremena i živaca.

Tražite li način kako doći do novca, ne gubite vrijeme jer mi znamo kako vam pomoći već danas!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (181 ocjena)

Home » Internet krediti