AKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:09
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Potrebni su vam internet krediti?

Realnost je da danas živimo brzim životom, kada nam se čini da ništa ne stižemo da nam vrijeme jednostavno izmiče. Cijenimo svaki sat koji provedemo s obitelji i svojim voljenima. Potreban vam je kredit? Učinite nešto za sebe! Danas vam je omogućeno da putem interneta predate zahtjev za kredit bez odlazaka u banku, čekanja u redovima, a sve to od kuće iz vlastite fotelje i jednim klikom.

Ne samo da čuvate dragocjeno vrijeme, možda zbog bolesti niste u mogućnosti otići u banku, a novac vam je potreban. Bez obzira koji razlog bio, današnje vrijeme traži brza i inteligentna rješenja. Vaše slobodno vrijeme podrazumijeva ono vrijeme u kojem se možete baviti aktivnostima koje volite pri čemu treba imati na umu da to nisu one aktivnosti koje su vezane za vašu egzistenciju. Internet krediti su funkcionalno i fleksibilno prilagođeni potrebama i mogućnostima pojedinca. Današnji način života, razvijenost sredine, stupanj interesa omogućuju vam realizaciju Internet kredita u jednom danu. Siguran i organiziran način dolaska do gotovine je svakako Internet kredit kojim putem online prijave vaših traženih podataka u najkraćem mogućem roku novčana sredstva uplaćujemo na vaš račun.

Internet krediti u 15 minuta

Internet kredite za razliku od drugih kredita možete dobiti već za 15 minuta od dostave potpisane komunikacije. Za ovu vrstu kredita potrebna vam je samo internetska veza i osnovna dokumentacija. Bez bilježnika i potvrda poslodavaca zatražite iznos od 75 EUR do 4000 EUR s rokom otplate do 18 mjeseci.

Zašto Internet krediti kod nas?

Internet krediti su prije svega diskretni, što znači da vaše podatke ne dijelimo s drugima. Želite li potpuno anonimno bez znanja obitelji i prijatelja doći do novaca, tada su Internet krediti idealni za vas. Također ova vrsta kredita je i vrlo transparentna jer prikazuje realne i točne troškove bez skrivanja i sitnih slova. Kod nas je poslovanje profesionalno i pouzdano.

Internet krediti sve su traženiji s obzirom na jednostavnost i lakoću kojom se mogu dobiti. Trebate li na brzinu pokriti manje troškove, zatvoriti rupe u proračunu tada su jedna od opcija Internet krediti. Obratiti nam se možete u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Minimalni uvjeti koje smo za vas postavili i više su nego dovoljni da dobijete novac bez gubljenja vremena i živaca.

Tražite li način kako doći do novca, ne gubite vrijeme jer mi znamo kako vam pomoći već danas!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (181 ocjena)

Home » Internet krediti