Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:48
Ukupan iznos za vraćanje:


Prednosti za nove korisnike :
 na iznose do 3000 kn na max 30 dana nije potrebna platna lista, na iznose do 3000 kn na max 30 dana ne obračunavamo troškove, koliko posudite toliko vratite!

Predonsti za stare (postojeće korisnike) : nije potrebna platna lista ni verifikacija osobnih dokumenata.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Da li znate kakva je ponuda pozajmica u Hrvatskoj?

U slučaju da ste malo tražili vrlo brzo ste mogli primijetiti kako je ponuda pozajmica u Hrvatskoj i više nego zadovoljavajuća. S obzirom na raznovrsnu ponudu, te kriterije vjerujemo kako se brzo lako možete odlučiti kod koga ćete uzeti pozajmicu.

Međutim na našoj web stranici pruža vam se prilika da zatražite pozajmice s minimalnim uvjetima i dokumentacijom. Uz pozajmice u mogućnosti smo vam ponuditi i široku paletu raznih financijskih usluga kao što su online krediti, sms krediti, mikro krediti i slično.

Ponuda pozajmica u Hrvatskoj razlikuje se i ovisi o vašim potrebama. Tako vam recimo možemo ponuditi sms kredite, mikro pozajmice, pozajmice bez zajma, potvrde poslodavaca i slično. Kod nas su kamate na pozajmice drugačije nego kod drugih.

Razlog radi kojega nam se javljate nije i nikada neće biti važan. Bitno je da ispunjavate naše uvjete kako bi smo vam mogli isplatiti pozajmicu na tekući račun.

Ponuda pozajmica u kunama i gotovini

Ponuda pozajmica naše tvrtke odnosi se na kune i na gotovinu. Isplata je moguća unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To je dokaz da se trudimo u što kraćem vremenu obraditi vaš zahtjev i pomoći vam što prije.

Pružamo ponudu pozajmica u Hrvatskoj na drugačiji način

U Hrvatskoj smo predstavili među prvima neke od naših usluga što nas čini vrlo ponosnima i daje nam vjetar u leđa da radimo još bolje i bolje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu redovito sudjelujemo u unapređenju postojećih te izradi novih usluga kako bi smo zadovoljili tržište i klijente na njemu. Zato vam stojimo na raspolaganju uvijek kada od nas zatrebate novčanu pomoć.

Našu ponudu pozajmica možete zatražiti uvijek

Naša stranica je online od 0-24 tako da nam se možete s povjerenjem obratiti onda kada osjetite da vam je potrebna naša pomoć. Ponuda pozajmica i svih naših usluga jasno je vidljiva i istaknuta na našoj stranici zajedno sa svim troškovima vračanja. Prilagodili smo ponudu pozajmica tabletu, kompjuteru i pametnom telefonu, tako da sve što trebate kako bi ste poslali svoj zahtjev jesu osnovni dokumenti, vaše vrijeme i internetska veza.

Iako pojedinci i skeptici ispod oka gledaju na naše poslovanje ono je u potpunosti transparentno i provjereno što potvrđuje i veliki broj klijenata iz Hrvatske, EU i svijeta. Kao i u svakom poslovanju bitno je da koristite uslugu od provjerenog partnera. Naša ponuda pozajmica u Hrvatskoj je usluga kojom možete svoju financijsku nesigurnost ojačati i napokon stati na noge. Koristite li našu uslugu pametno s ciljem da vam ona pomogne, tako će i biti.

Vračanjem pozajmice na vrijeme steći ćete status dobrog klijenta kojemu čemu uvijek rado pomoći i u budućnosti ako za to bude potrebe.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (177 ocjena)