Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
 nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Da li znate kakva je ponuda pozajmica u Hrvatskoj?

U slučaju da ste malo tražili vrlo brzo ste mogli primijetiti kako je ponuda pozajmica u Hrvatskoj i više nego zadovoljavajuća. S obzirom na raznovrsnu ponudu, te kriterije vjerujemo kako se brzo lako možete odlučiti kod koga ćete uzeti pozajmicu.

Međutim na našoj web stranici pruža vam se prilika da zatražite pozajmice s minimalnim uvjetima i dokumentacijom. Uz pozajmice u mogućnosti smo vam ponuditi i široku paletu raznih financijskih usluga kao što su online krediti, sms krediti, mikro krediti i slično.

Ponuda pozajmica u Hrvatskoj razlikuje se i ovisi o vašim potrebama. Tako vam recimo možemo ponuditi sms kredite, mikro pozajmice, pozajmice bez zajma, potvrde poslodavaca i slično. Kod nas su kamate na pozajmice drugačije nego kod drugih.

Razlog radi kojega nam se javljate nije i nikada neće biti važan. Bitno je da ispunjavate naše uvjete kako bi smo vam mogli isplatiti pozajmicu na tekući račun.

Ponuda pozajmica u kunama i gotovini

Ponuda pozajmica naše tvrtke odnosi se na kune i na gotovinu. Isplata je moguća unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To je dokaz da se trudimo u što kraćem vremenu obraditi vaš zahtjev i pomoći vam što prije.

Pružamo ponudu pozajmica u Hrvatskoj na drugačiji način

U Hrvatskoj smo predstavili među prvima neke od naših usluga što nas čini vrlo ponosnima i daje nam vjetar u leđa da radimo još bolje i bolje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu redovito sudjelujemo u unapređenju postojećih te izradi novih usluga kako bi smo zadovoljili tržište i klijente na njemu. Zato vam stojimo na raspolaganju uvijek kada od nas zatrebate novčanu pomoć.

Našu ponudu pozajmica možete zatražiti uvijek

Naša stranica je online od 0-24 tako da nam se možete s povjerenjem obratiti onda kada osjetite da vam je potrebna naša pomoć. Ponuda pozajmica i svih naših usluga jasno je vidljiva i istaknuta na našoj stranici zajedno sa svim troškovima vračanja. Prilagodili smo ponudu pozajmica tabletu, kompjuteru i pametnom telefonu, tako da sve što trebate kako bi ste poslali svoj zahtjev jesu osnovni dokumenti, vaše vrijeme i internetska veza.

Iako pojedinci i skeptici ispod oka gledaju na naše poslovanje ono je u potpunosti transparentno i provjereno što potvrđuje i veliki broj klijenata iz Hrvatske, EU i svijeta. Kao i u svakom poslovanju bitno je da koristite uslugu od provjerenog partnera. Naša ponuda pozajmica u Hrvatskoj je usluga kojom možete svoju financijsku nesigurnost ojačati i napokon stati na noge. Koristite li našu uslugu pametno s ciljem da vam ona pomogne, tako će i biti.

Vračanjem pozajmice na vrijeme steći ćete status dobrog klijenta kojemu čemu uvijek rado pomoći i u budućnosti ako za to bude potrebe.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (177 ocjena)

Home » Ponuda pozajmica u Hrvatskoj