Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanimaju vas kamate na pozajmice?

Naravno da je vrlo bitno znati informaciju o kamatama i kamatnim stopama prilikom podizanja pozajmice. U slučaju da se ne želite iznenaditi svakako vam savjetujemo da se unaprijed upoznate sa svim troškovima koji dolaze s posudbom novca. Bez obzira da li ćete pozajmicu tražiti kod nas ili nekoga drugog važno je znati trošak koji ćete u konačnici morati vratiti. Kamate su sasvim normalna stvar u financijskom svijetu i ona dolazi bez obzira kakvu vrstu financijske pomoći zatražili kod nas, banke ili nekoga trećeg. Međutim razlika ipak postoji, a ona se odnosi na visinu kamate.

Kamate na pozajmice standardan su način poslovanja prilikom zajma novca, a na našim stranicama imate mogućnost transparentno i bez skrivanja vidjeti cjelokupan iznos i troškove na pozajmice.

Kamate na pozajmice bez skrivanja

Poslujemo tako da sa svakim klijentom imamo jednak odnos poslovanja u kojem je sve jasno izraženo, od uvjeta pa sve do troškova. Kod nas nema skrivenih troškova, rečenica i slova radi kojih bi ste mogli kasnije požaliti. Zanimaju li vas kamate na pozajmice one ovise o visini pozajmice koju mislite uzeti te vremenskom periodu vračanja iste. Posjetite li link „postupak prijave“ možete lako i jednostavno izračunati kamatu i troškove poslovanja s nama.

Kako izračunati kamate na pozajmice?

O ovome je vrlo teško pisati zato što svaka tvrtka ima svoj način poslovanja, odnosno visinu kamatne stope uračunatu u uslugu koju nudi. Želite li se prije informirati o visini kamate i troškovima, najbolje da kontaktirate tvrtku kod koje mislite uzeti pozajmicu u slučaju da to nije jasno izraženo na stranici.

Današnje vrijeme pruža nam širok izbor odabira pozajmica novca i tvrtki kod kojih se možete obratiti za pozajmicu. U trenutku kada je čovjeku hitan novac on često ne razmišlja o tome kako, na koji način i kod koga uzeti pozajmicu. Vrlo lako mogu se desiti krivi koraci i napraviti postupci zbog kojih biste kasnije mogli žaliti. Zato vas savjetujemo da odaberete provjerenu tvrtku i partnera koji svoje poslovanje ne bazira na prevarama klijenata.

Naše usluge koristi veliki broj ljudi diljem EU i svijeta kojima svakodnevno pružamo financijske savjete i usluge, te im pomažemo širokom paletom proizvoda prilagođenih njihovim potrebama.

Ponekad vam se može učiniti da je kamata velika no imaju na umu da ćete kratkoročno koristiti uslugu pozajmice vrlo je bitno pravovremeno reagirati. Iako se kamata formira prema iznosu i vremenskom periodu, kod nas vrlo brzo možete svoje financijske probleme zatvoriti i novčano se oporaviti.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto su naše kamate na pozajmice tako prihvatljive, a usluge svima dostupne. Ne čekajte da se vaši problemi nagomilaju i da bude kasno. Pravovremena reakcija može promijeniti vaš život na bolje.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (292 ocjena)

Home » Kamate na pozajmice