Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Iako političari tvrde kako smo izašli iz recesije, obični građani još uvijek to nisu osjetili na svojoj koži. Dugovi se i dalje gomilaju, broj blokiranih građana je u stalnom porastu, a interes za kreditima i bilo kojim drugim način pozajmljivanja novca i dalje ne jenjava. Ne čudi stoga navala na pretraživanja interneta u potrazi za kreditima. Ponuda kredita oglas viri iz bespućima interneta, s rasvjetnih stupa i na društvenim mrežama. Građani Hrvatske traže najpovoljnije ponude ne bi li preživjeli još jedan mjesec.

Plaće godinama stagniraju, a životni troškovi rastu zbog čega se ljudi i odlučuju na ovaj korak. A ako im se pojavi neplanirani trošak, teško da ga mogu financirati iz kućnog budžeta. No kod odabira najbolje ponude kredita oglasom treba biti oprezan. Iz oglasa koji nas bombardiraju sa svih strana, ne kriju se uvijek najiskrenije namjere. Novac na ruke, bez potpisivanja ugovora… – sigurno ste ovo vidjeli nebrojeno puta. Možda se u hitnim slučajevima ovo ni ne čini naročito opasno, no svakako za sobom povlači ozbiljne posljedice.

Što se krije iza ponude kredita oglas?

Neke od tih kuća koje se kriju iza ponuda kredita oglas nemaju odobrenje za rad u Hrvatskoj. Navedeno odobrenje treba izdati Hrvatska narodna banka i na njezinim se internetskim stranica nalazi popis svih kreditnih kuća koje mogu legitimno poslovati. Kreditne kuće koje to nemaju, posluju na crnom tržištu i najčešće ne potpisuju ugovor sa svojim klijentima, a novac isplaćuju direktno na ruke. Samim time ne postoji nikakav pisani trag ni da je novac posuđen, ni o kojoj je svoti riječ. Teško je kasnije dokazati da ste novac primili, a još teže da ste isti vratili po dogovorenim uvjetima.

Preporučuje se uzeti vremena i zatražiti više ponuda od različitih kreditnih kuća. Nakon što iste skupite provjerite koja od ponuda kredita oglas najbolje odgovara vašim potrebama. Nemojte dopustiti da vas brzina isplate zavara, razmislite o dugoročnim posljedicama posuđivanja novca bez ugovora ili bilo kakvog pisanog traga.

Nakon što prikupite i odaberete najbolje ponude, napravite analizu financija. Razmislite koliko novac vam treba, a koliko mjesečno možete izdvojiti za vraćanje duga. Pokušajte svoje prihode i rashode staviti na papir i lakše ćete vidjeti gdje možete uštedjeti. Bilo da je to smanjivanje visokih naknada u banci, članarina koje ne koristite ili trošenje bez ikakvog plana. Važno je znati koliko tereta kućni budžet može podnijeti.

Raznovrsna ponuda kredita oglas

Ponuda kredita oglas je raznovrsna, nudi se sve od brzih i nenamjenskih kredita do kredita koji se isplaćuju unutar 15 minuta od predaje zahtjeva. Krediti su prilagođeni potrebama tržišta i do njih se može u većini slučajeva doći preko interneta. Sama predaja zahtjeva je pojednostavljena kao i odobrenje istoga s obzirom na to da je dokumentacija svedena na minimum. Dovoljno je tek predočenje osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Ne provjerava se kreditna sposobnost, ali klijent treba imati redovita primanja u obliku plaće ili mirovine i uredno podmirivati svoja dugovanja.

Važno je potpisati ugovor o posuđivanju novca. Na taj način se i klijent i kreditna kuća štite o mogućih pravnih komplikacija. Ugovori se najčešće nalaze na internetskim stranicama kreditnih kuća što klijentu omogućuje da ih na miru prouči ili zatraži pomoć stručnjaka, što u banci nije najizglednije.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (206 ocjena)

Home » Ponuda kredita oglas