Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanima vas ponuda financijskih usluga?

Kod nas imate široki izbor financijskih kratkoročnih usluga.

Financijske usluge razlikuju se od davatelja usluga do davatelja. Kako banka ima različite uvjete i ponude, tako i mi imamo svoje ponude i uvjete financijskih usluga. Pozajmice, zajmovi i krediti nude se u različitim iznosima i s vremenskim periodom vračanja, a sve to transparentno možete pogledati na našoj stranici. Troškovi koji idu uz pozajmljeni novac uračunati su u mjesečnu ratu, bez ikakvog skrivanja.

Imamo različite vrste financijskih ponuda

U nastojanju da zadovoljimo veliki broj naših korisnika nastojimo svakome pružiti jednako kvalitetnu, brzu i sigurnu uslugu financijskih ponuda i pozajmice. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financiranju redovito radimo na razvoju novih usluga, te edukaciji svojih zaposlenika kojima se možete obratiti kad god to poželite.

Kažu da je vrijeme novac, zato mi štedimo vaše vrijeme na više načina. Online poslovanjem znatno ubrzavamo proces odobravanja i isplate novca. Ako vas zanimaju naše financijske ponuda, za to je potrebno samo sjesti i pogledati ponudu koju imamo na stranici. Uz nekoliko minuta vašeg vremena i osnovnu dokumentaciju, lako možete zatražiti željeni iznos novca koji isplaćujemo unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacijepod uvjetom da ste zadovoljili minimalne uvjete koje smo za vas postavili.

Financijska ponuda novca je transparentna

Financijska ponuda novca dolazi s unaprijed uračunatim troškovima vračanja. Trebate li hitno novac možete se prijaviti putem svog kompjutera, tableta ili pametnog telefona. Ova usluga dostupna je svim punoljetnim građanima u Hrvatskoj koji imaju redovita mjesečna primanja po svom tekućem računu.

Da bi ste zatražili neku od naših financijskih usluga ne trebate za to biti kreditno sposobni. Čak i ako ste na crnoj listi ili nemate ugovor za stalno, odobrit ćemo vam isplatu novca zadovoljavate li ostale naše uvjete.

Ovaj način financiranja pomogao je velikom broju ljudi diljem EU i svijeta. U mogućnosti smo vam u svakom trenutku dati savjet i financijsku uslugu kojom ćete moći raspolagati u istom danu. Naši krediti, pozajmice i zajmovi koriste se u mnogim zemljama, gdje korisnicima svakodnevno pružamo financijsku pomoć.

Financijska ponuda može vam pomoći

Bilo da trebate platiti račune, troškove liječenja, putovanje ili nešto četvrto, financijska usluga u gotovini može vam pomoći da jednokratno riješite brigu zbog koje niste mogli spavati. Osjećaj nelagode i grčevi u želucu napokon mogu prestati znajući da se možete osloniti na nas.

Ponuda financijskih usluga može se zatražiti u nekoliko koraka. Ne trebate se brinuti ako nemate ništa u svome vlasništvu. To nije razlog da vas odbijemo.

U trenucima kada je većina građana u blokadi, minusu i kada mjesečna primanja nisu dovoljna za normalan život ponuda financijskih usluga može vam pomoći da se riješite tereta koji vas uzastopno prati. Različitim vrstama financiranja imate mogućnost zatražiti novac na mjesečnu otplatu i rate.

Kod nas ćete pozajmljeni novac vratiti vrlo brzo, tako da uvijek možete u budućnosti računati na našu ponudu financijskih usluga ako će za to biti potrebe.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (134 ocjena)

Home » Ponuda financijskih usluga