Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novac pokreće svijet iako nam je to ponekad teško priznati. Financijske institucije itekako su toga svjesne zbog čega su kreirale cijelu ponudu financijskih usluga prilagođenih najrazličitijim potrebama. Ponuda financijskih usluga je personalizirana i prilagođena svakom od korisnika. Mladi tako najviše vole online usluge koje omogućuju brze transakcije, štede vrijeme i najvažnije od svega, ne iziskuju odlazak u poslovnice. Oko 30 posto građana Hrvatske služi se internet bankarstvom, a najviše mladi u dobi do 35 godina.

U skladu s njihovim potrebama, banke su u ponudu financijskih usluga uvele mobilne aplikacije koje omogućuju brz pristup financijama, dok se kreditne kuće otišle korak dalje i plasirale na tržište mogućnost dizanja kredita putem SMS poruke. Sve je dostupno u samo nekoliko klikova mišem. Ne čudi stoga činjenica da sve veći broj građana uzima kredite preko interneta, ali i plaća svoje račune online putem.

Brze opcije posuđivanja novca

Brz način života osim pristupa financijskih usluga promijenio je i njegovu ponudu. U ponudu financijskih usluga tako ulaze brze pozajmice, mikro krediti i brzi zajmovi. Riječ je o posudbi novca koja ne iziskuje puno dokumentacije, a novac se isplaćuju u najkraćem mogućem roku. Upravo je to ono čemu ljudi teže. Oni žele novac brzo posuditi i po mogućnosti bez većih komplikacija, ali i jednako brzo vratiti. Radi se najčešće o manjim iznosima koji se mogu vratiti već sa sljedećom plaćom. Prednost takvog načina posuđivanja jest i u tome što se po otplati duga, brzo može uzeti nova pozajmica ukoliko se javi potreba.

Ponuda financijskih usluga za različite skupina građana

I banke i kreditne kuće u ponudi financijskih usluga imaju posebne kredite namijenjene određenoj skupini građana, bilo da su to studenti, branitelji ili umirovljenici. Radi se o skupinama građana koje nisu u mogućnosti podnijeti standardne uvjete pa ih financijske institucije prilagođavaju njihovim potrebama.

U kreditiranju studenata pomažu u lokalne zajednice koje subvencioniraju njihove kredite ili kamatnu stopu, a sve s ciljem ulaganja u stručan kadar koji će uloženo vratiti svojoj zajednici. Posebnu skupinu čine branitelji. Braniteljima su banke uz pomoć Vlade omogućile povoljnije kamate u podizanju stambenih kredita. Cilj je bio ovoj posebno ranjivoj skupini omogućiti dostojan život.

Umirovljenicima su omogućene povoljnije kamatne stope kako bi u skladu sa svojim mirovinama mogli otplatiti svoja dugovanja. Neke banke i kreditne kuće omogućuju posebne kredite namijenjene umirovljenicima s inozemnim mirovinama koje su najčešće više od domaćih.

Ponuda financijskih usluga: Sva lica štednje

Osim raznoraznih načina kreditiranja, banke u svojoj ponudi financijskih usluga imaju i razne pakete štednje. Ušteđeno klijenti mogu oročiti što znači da iznos njihove štednje može narasti nakon određenog vremena. Sve to ovisi o kamati koja ide na štednju. U svojoj ponudi imaju štednju za djecu, mlade i štednju za odrasle. Prednost ovog načina štednje što se isti kasnije može iskoristiti za lombardni kredit ukoliko se za tim javi potvrda.

Ponuda financijsku usluga izvan financijskog sektora

Banke, štedno-kreditne zadruge i kreditne kuće nisu jedine koje barataju s najrazličitijom ponudom financijskih usluga. U pošti se može poslati novac, otvoriti štedni račun, platiti računi pa čak i dogovoriti razna osiguranja.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (273 ocjena)

Home » Ponuda financijskih usluga preko interneta