Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice bez zaloga. Nudim kredit s rokom isplate odmah. Keš hitno. Pozajmica bez ovjere poslodavca – fraze su koje iskaču s rasvjetnih tijela i vire iz poštanskih sandučića te tramvajskih stanica i internetskih stranica. Čini se kako se do novca može doći u samo nekoliko sekundi. Oglasi za posudbu novca, isti taj novac tretiraju kao i bilo koju drugu robu.

Potražnja je veća čak i od same ponude. No kod traženja najbolje ponude treba zadržati hladnu glavu ma koliko se to teško činilo u situacijama u kojima vam hitno treba novac. Upravo je ta hitnost najveći neprijatelj jer s time se ne treba žuriti. Na kraju krajeva nikad ne znate što se krije iza oglasa za posdubu novca. Internet ih je prepun pa kako onda izabrati najbolji?!

Prvi korak u odabiru najboljih oglasa za posudbu novca jest sređivanje vlastite financijske situacije. Da biste izabrali najbolju ponudu, morate znate s kakvim budžetom uopće raspolažete. Jer ono što odgovara drugima, ne mora nužno zadovoljavati i vaše potrebe. Nekome više paše kraći rok otplate te su spremni čak podnijeti i višu kamatnu stopu, dok je drugima potrebno više vremena.

Najbolje je napraviti kompletnu financijsku analizu i popisati sve prihode i rashode. Ako je potrebno, možete zamoliti prijatelja za kojeg mislite da je dobar štediša da vam pomogne. Najvažnije je da prije gledanja i odabira oglasa za posudbu novca znate gdje vam novac curi iz novčanika i na čemu možete uštedjeti pa samim time i pokriti odgovarajuću ratu kredita.

Što se krije iza oglasa za posudbu novca

Isplata novca bez ikakvih pitanja zvuči predobro da bi bila istinita. I najčešće jest. No mnogi je oglasi za posudbu novca ipak nude. Najčešće se radi o nelegitimnim nebankarskim kućama koje posuđuju novac i isplaćuju ga na ruke. Mnogi oni koji se nađu u stisci pristaju na sve uvjete samo da bi posudili potrebnu svotu ne razmišljajući pritom o mogućim nepovoljnim posljedicama.

Takve nebankarske institucije najčešće nemaju odobrenje za rad na području Hrvatske, no to ih ipak ne sprječava da svoje usluge reklamiraju u oglasima za posudbu novca. Prije posuđivanja bilo kakve svote, preporučuje se na internetskim stranicma Hrvatske narodne banke potražiti popis legitimnih kreditnih kuća koje svoje poslovanje s klijentima reguliraju pismenim putem i potpisvanjem ugovora.

Kod oglasa za posudbu novca tražite pisani trag

Potpisivanjem ugovora ne ostavlja se puno prostora za muljanje. Ako pisani dokaz ne postoji, ne postoji ni trag koliko je novca posuđeno i pod kojim uvjetima. Uz ugovor šanse da se takvo nešto dogodi su minimalne.

Možda keš na ruke zvuči odlično, ali treba razmišljati što će biti kada dug dođe na naplatu. Bolji izbor svakako su kreditne kuće koje imaju odobrenje za rad u Hrvatskoj. One na svojim stranicama imaju ugovore koje možete dati pravnom ili ekonomskom stručnjaku na provjeru ako sami niste sigurni što potpisujete. U njima su jasno i nedvosmisleno defnirani uvjeti posudbe novca i otplate duga.

No oglasi za posudbu novca sadrže i one legitimne i one nelegitimne opcije pa treba biti iznimno oprezan kod odabira najbolje ponude. Uvijek sve provjerite najmanje dva puta kako biste bili sigurni da je ono što ste izabrali najbolje za vas.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (152 ocjena)

Home » Oglasi za posudbu novca