Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nudim novac na zajam preko interneta!

U potrazi ste za nekim tko nudi novac na zajam. Ponude novca na zajam danas ima gotovo na svakom uglu. Reklame, plakati i oglasi daju vam do znanja kako možete doći do novca vrlo brzo. Nije poanta doći do novaca brzo, nego sigurno. Ne želite li biti prevareni i plaćati na kraju ono što niste pozajmili savjetujemo vas da poslujete samo s provjerenim tvrtkama iz kojih stoje rezultati i godine iskustva u financiranju. Sigurni smo kako se nebrojeno puta slušali i čitali o primjerima gdje su građani lakovjerno izgubili nekretnine, te platili puno veće iznose no što su posudili. Kako se to ne bi dogodilo i vama, pobrinuli smo se našim uslugama zajma novca. Nudim novac na zajam je kratkoročna posudba novca do maksimalnih 12 mjeseci koja dolazi uz minimalne uvjete i brzu isplatu.

Nudim novac na zajam u dve opcije

Naime, podizanje kredita i zajmova je kod nas moguće na dva načina:

  1. Opcija „Imam Jamca“ (odnosi se na to da osoba koja se prijavljuje za kredit mora imati drugu fizičku osobu, tzv. Osobnog jamca, koji će svojim primanjima jamčiti da će kredit biti pravovremeno vraćen)
  2. Ukoliko osoba koja se prijavljuje za zajam NE ŽELI JAMCA, koristi opciju „Ne želim Jamca“, koja podrazumijeva da želi koristiti uslugu tvrtke SIA DEP, koja je naš garantni (jamstveni) partner, te u ovom slučaju također nastupa kao Jamac, ali ne osobni nego, „pravno-profesionalni“ Jamac, tj. pravno tijelo.

Nudim pozajmice na zajam već za 15 minuta

Online poslovanje omogućava nam brzu provjeru podataka, te isto tako brzu isplatu novaca na vaš tekući račun. Mi ne poslujemo na crno niti vam isplaćujemo novac na ruke. Isplata zajma novca moguća je već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Sa svakim klijentom sklapamo poslovanje s krajnjim ciljem da obje strane budu zadovoljne. Nama nije u interesu nikoga prevariti i gurnuti ga u još veće probleme. Poštujemo tuđi novac i svjesni smo situacija u kojoj se ljudi mogu naći. Usluga nudim novac na zajam je provjerena od tisuća korisnika diljem Eu i svijeta.

Novac na zajam uz diskreciju

Nemojte da vam bude neugodno obratiti nam se za pomoć. Pomogli smo mnogima možemo i vama. U slučaju da ne želite biti na teret prijateljima i rodbini slobodno nas kontaktirajte kada za to osjetite potrebu. Usluga nudim novac na zajam je maksimalno diskretna. Mi vaše podatke ne dijelimo drugima. Kod nas možete zatražiti novac na zajam bez za to itko zna. Pitate li svoje bližnje da vam posude novac to često može biti vrlo neugodno za vas jer ćete morati odgovarati na niz neugodnih pitanja. Mi vam ne postavljamo privatna pitanja i ne zanima nas na što ćete trošiti novac.

Potpuno ste slobodni raditi s novcem što vas je volja bez pravdanja. Zatražite još danas zajam novca i otplatite dugove jednom zauvijek.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (235 ocjena)

Home » Nudim novac na zajam