Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanimaju vas mikro zajmovi online?

Mikro zajmovi su kratkoročni zajmovi, najčešće s rokom otplate do 12 mjeseci. Ovi zajmovi kao i sve druge naše usluge imaju prednosti za svakog klijenta. Online poslovanje omogućuje nam da novac na vaš račun isplatimo vrlo brzo, čak i za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Mikro zajmovi online dostupni su građanima u Hrvatskoj i pokrivaju sve gradove i mjesta.

Kao što sam naziv usluge govori, mikro zajmovi su zajmovi koji se ne odobravaju na velike iznose novaca. Ovdje je svaki klijent u prednosti jer naravno da ćete manji iznos prije vratiti što dovodi do toga da vrlo brzo možete zatvoriti sve dugove istovremeno otplatiti posuđeni zajam. Život ne pita dali imate ili nemate novaca, tjera vas da se svakodnevno snalazite i trošite ga bez obzira koliko vam je preostalo. Isto tako neplanirani troškovi se mogu pojaviti bilo kada i bilo gdje. Opće je poznato da je to onda kada nam najmanje odgovara. Nemamo li u tom trenutku štednju, možemo završiti u velikim problemima.

Kako do mikro zajmova online

Vrlo lako i jednostavno. Na našim stranicama nema skrivanja. Jasno je prikazan obrazac koji je potrebno ispuniti s određenim iznosom mikro zajma koji vam je potreban. Za razliku od nekih drugih, kod nas se to možete odraditi iz svoje kuće ili stana i to u samo par minuta i nekoliko klikova mišem. Svjesni smo koliko je novac bitan, te isto tako koliko može biti hitan, zato smo se pobrinuli da ne kompliciramo oko stvari koje nisu potrebne.

Do mikro zajmova online bez papirologije

Skupljajući hrpu nepotrebne papirologije samo trošite svoje vrijeme i novac. Sve to možemo odraditi puno jednostavnije, bez papirologije. Za mikro zajmove online možete se javiti svatko tko je punoljetan i ima redovita mjesečna primanja po svom tekućem računu. U slučaju da vam račun nije u blokadi ili zaštićen moći ćemo vam isplatiti mikro zajam online vrlo brzo.

Mikro zajmovi online preko tableta i pc-a

Online znači poslovati na internetu, biti javan i dostupan bilo kada i bilo gdje. Upravo to je opis naših usluga. Mikro zajmovi online mogu se zatražiti putem tableta, računala ili pametnog telefona jer smo sve usluge prilagodili upravo tim uređajima. Bez da se morate maknuti iz svoje kuće dođite do gotovine s kojom ćete moći raspolagati u jednom danu.

Ne budite vječiti dužnik, neka vaša budućnost bude financijski pozitivna. Obratite nam se s povjerenjem i zatražite mikro zajam online što prije.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (231 ocjena)

Home » Mikro zajmovi online