Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mali kredit vrlo brzo!

Ponuda malih kredita preko interneta odmah.

Mali krediti su naša kratkoročna usluga financiranja za osobe kojima ne treba velika količina novaca kako bi riješili svoje probleme. Do malih kredita možete doći brzo i jednostavno. Ako ste u potrazi za rješenjem vjerujemo kako ćete na našoj stranici pronaći savršenu uslugu koja odgovara vašim potrebama.

Uvijek je u životu nezgodno kada se dogodi situacija koju niste mogli predvidjeti nit na nju računati. Neočekivani troškovi ne pitaju niti za vrijeme niti za mjesto. Koliko puta vam se dogodila situacija koja je od vas tražila novac, a vi ste bespomoćno slegnuli ramenima i pomislili u sebi eh da bar imam nešto pored sebe.

Mali krediti u eurima

Ovo je instant usluga kreditiranja. Trebate li kredit u eurima tada vam možemo pomoći i to odmah. Što prije nam se javite sa zahtjevom, to ćemo prije odobriti mali kredita za vas. Novac isplaćujemo isključivo u eurima i gotovini, jednokratno na vaš tekući račun.

Dođete li rodbini ili prijatelju i kažete mu treba mi novac odmah, to može izazvati lavinu pitanja na koja ćete morati dati odgovore, kod nas na takva pitanja nećete naići.

Mali krediti namijenjeni su svim punoljetnim osobama koje imaju redovita mjesečna primanja i ne blokirani tekući račun. Ovaj iznos novaca dovoljan je da riješite razloge zbog kojih ste nam se javili. Iako vas mi nikada nećemo tražiti da nam pravdate svoje razloge, dobro je znati da sa svakim klijentom poslujemo na potpuno jednak način, a to je maksimalna diskrecija u kojoj vam je privatnost zajamčena.

Ponekad se vrlo teško odlučiti na posudbu novaca od nekoga koga ne znate. Iako je puno lakše pitati rodbinu i prijatelje, to također može biti i vrlo neugodno. Naši klijenti s time nemaju problema jer mi radimo profesionalno i provjereno. Dio smo Ferratum Grupe, vodećeg pružatelja financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne male kredite.

Do malih kredita iz cijele Hrvatske

Poslujemo putem interneta i iz tog razloga smo dostupni svima, bez obzira gdje se nalazili. Da bi ste pristupili našem zahtjevu i zatražili mali kredit potrebno je tek nekoliko minuta vremena i osnovna dokumentacija. Znajući kako nam se na vrlo jednostavan način možete javiti uvijek kada zapnete u probleme od sada možete mirnije spavati. Iz vlastitog doma zatražite mali kredit bez odlazaka u banku i hodanja od vrata do vrata.

Mali krediti u dvije opcije

Naime, podizanje kredita je kod nas moguće na dva načina:

  1. Opcija „Imam Jamca“ (odnosi se na to da osoba koja se prijavljuje za kredit mora imati drugu fizičku osobu, tzv. Osobnog jamca, koji će svojim primanjima jamčiti da će kredit biti pravovremeno vraćen)
  2. Ukoliko osoba koja se prijavljuje za zajam NE ŽELI JAMCA, koristi opciju „Ne želim Jamca“, koja podrazumijeva da želi koristiti uslugu tvrtke SIA DEP, koja je naš garantni (jamstveni) partner, te u ovom slučaju također nastupa kao Jamac, ali ne osobni nego, „pravno-profesionalni“ Jamac, tj. pravno tijelo.
         
Ocjena: 4.6 / 5 (305 ocjena)

Home » Mali krediti