Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanimaju vas krediti za zaposlene na određeno?

Ako ste zaposleni s ugovorom na određeno i sada vam hitno treba novac ne brinite.

Bilo da ste tek počeli raditi ili već duže vrijeme radite, a poslodavac vas ne prijavljuje za stalno to može biti vrlo ozbiljno za vaše financije. Iako dobivate redovitu mjesečnu plaču troškovi se nerijetko penju iznad onoga što možete platiti. Ostavljajući svaki mjesec repove i neplaćene račune samo povećavate svoje dugove. Samim time što niste prijavljeni za stalno u banci ste automatski kreditno nesposobni za dizanje bilo kakvih kredita. Jedan od glavnih preduvjeta kako bi ste digli kredit je vaš ugovor za stalno.

Kod nas ne morate biti prijavljeni za stalno!

Minimalni uvjeti za dobivanje kredita koje smo postavili za svoje klijente omogućuju im da u samo nekoliko koraka dođu do novca i to u jednom danu. Svjesni činjenice kako može proći i do nekoliko godina kako bi ste dobili ugovor za stalno, odlučili smo svim potencijalnim klijentima omogućiti novu uslugu pod nazivom krediti za zaposlene na određeno.

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni i možete ih vidjeti u zahtjevu za kredit. U samo nekoliko minuta odvojenog vremena i s osnovnom dokumentacijom imate priliku zatražiti potrebnu količinu novca za isplatu. Ovo su pogodni krediti za mlade, a i za umirovljenike.

Krediti za zaposlene na određeno u eurima

Naše usluge su kratkoročne, tako da je i ova usluga kratkoročna. Ovisno o visini kredita koji vam je potreban, imate mogućnost zatražiti novac na mjesečni rok otplate. Uz svaki kredit dolaze i određeni troškovi koji su uračunati u mjesečnu ratu prilikom vračanja novca.

Krediti za zaposlene na određeno su potpuno legalni

Mi poslujemo čisto, bez prevara i potpuno legalno. Cijeneći vaš novac i to što ste odabrali upravo nas kako bi smo vam pomogli, nastojimo sklopiti suradnju na obostrano zadovoljstvo. S ciljem da vam u što kraćem vremenu pomognemo, naši djelatnici će krenuti u realizaciju vašeg zahtjeva za kreditom odmah po primitku. Krediti za zaposlene na određeno dolaze s unaprijed vidljivim troškovima koje možete saznati čak i prije nego se odlučite za naše usluge. Bez skrivanja i sitnih slova pružamo maksimalno transparentne i diskretne kredite za zaposlene na određeno.

Isplata kredita preko računa

Naše kredite mogu zatražiti sve punoljetne osobe koje imaju redovita mjesečna primanja. Bilo da radite na određeno ili neodređeno imate mogućnost dobivanja novca u jednom danu. Mi novac ne isplaćujemo na ruke! Poslujemo profesionalno i preko računa. U slučaju da je vaš zahtjev odobren, kredit će vam biti isplaćen direktno na tekući račun banke u kojoj imate primanja s time da račun ne smije biti blokiran.

Ne brinite se zato što radite na određeno

Iako ste zaposleni na određeno mi ne radimo dijeljenja i za nas je svaki radnik jednak. S jednakim pravima i uvjetima poslovanja zatražite kod nas kredit bez obzira kako ste zaposleni. Brzom isplatom novca pomoći ćemo vam da svoje troškove riješite što je prije moguće. Krediti za zaposlene na određeno mogu se zatražiti iz cijele Hrvatske onog trenutka kada osjetite potrebu da vam treba pomoć. Javite nam se sa potpunim povjerenjem preko računala, tableta ili pametnog telefona i uvjerite se zašto smo vodeći na tržišu!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (173 ocjena)

Home » Krediti za zaposlene na određeno