Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mladi ste i ambiciozni? Za vas su spremni krediti za mlade unutar 24 sata.

Zašto krediti za mlade?

Ova usluga je kratkoročna i pomaže mlađima da se ne zadužuju na veći period. Kod nas imate priliku dobiti kredit u jednom danu. Mlađoj populaciji često je potreban novac. Bez obzira radi li se o shoppingu, putovanju ili kupovini vozila jedno je bitno, morate imati novac pored sebe. Ako ste se tek zaposlili u većini slučajeva kreditnu sposobnost steći ćete nakon godinu ili više dana. Kod nas ste odmah kreditno sposobni ako ste zadovoljili minimalne uvjete koje smo za vas postavili.

Ne gledajte druge kako polažu vozački, kupuju novi mobitel, auto ili vode curu na romantično putovanje. Od sada je sve to dostupno i vama uz našu uslugu krediti za mlade. Kao i krediti na ostatak primanja tako i ova usluga dolazi bez banke.

Bez banke do kredita

Naše usluge su kratkoročne, a samim time iznos koji odobravamo nije veliki. Do kredita možete doći bez da odlazite u banku, prikupljate dokumentaciju i trošite novac na javne bilježnike. Jedan od uvjeta je da korisnik mora biti punoljetan i imati redovita mjesečna primanja po tekućem računu koji nije u blokadi.

Zaželite želju i ostvarite ju

S kreditom  možete ispuniti želje sebi i voljenim osobama. Prednost naših kredita za mlade je u tome što ih odobravamo i možemo isplatiti unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije, a isplaćujemo isključivo preko tekućeg računa. Mi ne dajemo novac na ruke. Da bi ste došli do novca u što kraćem vremenu, možete ispuniti zahtjev preko interneta. Krediti za mlade prilagođeni su tabletu, pametnom telefonu i računalu, tako da uz pristup internetu i osnovnu dokumentaciju možete zatražiti kredit gdje god se nalazili.

Kako su naše usluge kratkoročne, tako ćete vrlo brzo otplatiti svoj kredit. Pokrenuti posao i ideju s nama je puno lakše. Imate li jasnu viziju i ciljeve omogućit ćemo vam da u najkraćem roku krenete s realizacijom. Brza, provjerena i sigurna isplata novca vrši se odmah nakon odobravanja kredita za mlade.

Više vrsta kredita i raznolika financijska ponuda

Mi smo kreativni i stalno razvijamo nove usluge kojima pomažemo klijentima koji se nađu u financijski nepovoljnoj situaciji. Bez obzira na dobnu skupinu, bili oni mladi ili stariji svakom pristupamo na jednak način, maksimalno diskretno i profesionalno. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financiranju redovito upotpunjujemo već sada široku paletu usluga. Kod nas možete zatražiti pozajmice, zajam, minikredit, sms kredit i slične usluge. Kako bi smo zadovoljili potrebe naših klijenata mi nikada ne stojimo

Krediti za mlade u 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije

Iskoristite svoje godine na najbolji mogući način i uživajte u onome što je ispred vas. Krediti za mlade mogu se isplatiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije, zadovoljite li minimalne uvjete koje od vas tražimo. Profesionalan, transparentan i korektan pristup gradimo sa svakim klijentom nastojeći sklopiti poslovanje na obostrano zadovoljstvo. . Obratite nam se onda kada osjetite da vam je potrebna naša pomoć.

 

         
Ocjena: 4.5 / 5 (151 ocjena)

Home » Krediti za mlade