Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na ostatak primanja za 15 minuta!

Nesigurnost je faktor koji vlada životom svakog pojedinca. Ljudi žive danas ne znajući što će se dogoditi sutra. S vremena na vrijeme potrebna je određena količina novca koja zahtijeva pokrivanje neplaniranih troškova. Ipak, lakše je živjeti znajući da se imate na koga osloniti kada dođu teški financijski trenuci.

Hendikep većine građa je njihova financijska ograničenost. Malo tko nema otvoren kredit, obustave na mjesečnu plaću i troškove koji mu ne dozvoljavaju da podigne kredit u banci. Mi smo svojim klijentima omogućili kredit na ostatak primanja. Znajući kako će im to pomoći odobravamo ih u jednom danu. Kod nas se mogu dobiti krediti bez kreditne sposobnosti jer smo za vas postavili minimalne uvjete.

Krediti na ostatak primanja preko interneta

Zanimaju li vas krediti na ostatak primanja sve informacije možete dobiti na jednom mjestu, našoj stranici! Bez da odlazite iz svoje kuće zatražite kredit s minimalnim uvjetima i samo osnovnom dokumentacijom. Ono što vam mjesečno ostane od plaće često nije dovoljno kako bi ste mjesec priveli kraju, pridoda li se tome neplanirani trošak situacija može biti vrlo ozbiljna.

Ne brinite se ako vam jedan dio plaće odlazi na kredit, to ne znači da vam mi nećemo odobriti traženi iznos novca. Zahtjev za kreditom na ostatak primanja možete podnijeti putem interneta u svega nekoliko minuta.

Do kredita bez papirologije

Prednost naših usluga leži u njihovoj jednostavnosti i mogućnosti da ih zatražite u samo nekoliko klikova. Uvjeti dobivanja kredita na ostatak primanja razlikuju se od onih u banci. Bez dodatne papirologije, potvrde poslodavaca, banaka, javnih bilježnika i gubljenja vremena dođite do traženog iznosa novca.

Zašto krediti na ostatak primanja kod nas

Kod nas nećete biti prevareni niti ćete požaliti. Vratite li kredita na vrijeme možete uvijek računati na poslovanje s nama u budućnosti, odnosno kada god vam zatreba hitan novac.

Krediti na ostatak primanja pokriti će rupe i troškove koje svakog mjeseca imate u svom proračunu. Ne tražite novac na krivom mjestu jer kod nas imate sve u jednom: Brzinu, pouzdanost, provjerenost i maksimalnu diskretnost.

Vaše podatke ne dijelimo s drugima tako da možete biti sigurni kako nitko neće znati da ste nam se obratili ako to ne želite. Bez privatnih pitanja koja mogu nerijetko biti i neugodna iz vlastitog doma bez da igdje odlazite zatražite kredit na ostatak primanja.

Isplata i odobravanje kredita ovise o tome kolika su vam mjesečna primanja, te izdaci na osnovu kojih vam odobravamo novac. Važno je znati da s isplaćenim novcem možete raditi što god želite, bez ograničenja i provjera. Obratite nam se s povjerenjem i krediti na ostatak primanja mogu biti vaši već danas.

 

 

 

 

         
Ocjena: 4.9 / 5 (246 ocjena)

Home » Krediti na ostatak primanja