Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanimaju vas krediti bez kreditne sposobnosti?

Nemate li kreditnu sposobnost vrlo ćete teško podići kredit u banci. Upravo zato postoji naša usluga kredita bez kreditne sposobnosti. Postoji niz razloga zašto nemate kreditnu sposobnost. Bez obzira dali ste ju izgubili ili ju nikada niste niti imali, mi vam pružamo mogućnost da napokon zatvorite svoje financijske probleme.

Biti kreditno nesposoban je dosta frustrirajuće pogotovo radite li godinama, a poslodavac vas ne želi zaposliti za stalno. Bez kreditne sposobnosti vaše financije i budžet su dosta ograničeni ponajviše radi neočekivanih troškova. Oni se mogu pojaviti bilo kada i bilo gdje, a najčešće je to onda kada ih najmanje očekujemo. Iako nisu  dobrodošli, jedno je sigurno, moramo ih podmiriti. Bilo da se radi o troškovima za bijelu tehniku, školovanje, popravak vozila, registraciju ili liječenje novac je itekako bitan.

Stvoriti ga odmah u trenutku kada nam zatreba jako je teško, pogotovo ako smo kreditno nesposobni. Zato postoje naši krediti bez kreditne sposobnosti koji vas u takvim i sličnim situacijama mogu spasiti. Ovo je usluga kao i kredit bez banke, jer se odobrava i isplaćuje isključivo putem interneta.

Do kredita bez kreditne sposobnosti i HROKA

Ako ste možda već u kreditu tada ste sigurno upisani u HROK. Mi vas nećemo provjeravati jer naši uvjeti su drugačiji. Čak i ako se nalazite na crnoj listi ne znači da vam kredit neće biti odobren. Svjesni smo i znamo što znači kada nekome hitno treba novac zato smo čitavi proces maksimalno pojednostavili kako bi isplata bila što brža. Cijenim vaše vrijeme i nove i zato se trudimo pružiti vam samo najbolje.

Krediti bez kreditne sposobnosti na tekući račun

Mi ne poslujemo na crno niti vam novac isplaćujemo na ruke. Krediti bez kreditne sposobnosti isplaćuju se isključivo na tekući račun osobe koja je zatražila kredit. Transparentnim i sigurnim načinom poslovanja gradimo vlastitu mrežu proizvoda koje diskretno pružamo klijentima u svrhu financiranja.

Krediti bez kreditne sposobnosti mogu se zatražiti online

Kao i sve naše druge usluge tako se i ova usluga može zatražiti putem interneta što ubrzava čitavi proces isplate novca. Za razliku od banaka gdje bi ste čekali na odobravanje kredita i po nekoliko tjedana kod nas je sve riješeno u jednom danu. Prednost online poslovanja je u tome što nam se za kredit možete javiti bez obzira gdje ste. Izbjegavajući tako odlazak iz kuće, čekanja i gužve u redovima kredit ćete dobiti u samo nekoliko klikova mišem.

Krediti bez kreditne sposobnosti nisu prevara

Mi ne radimo s ciljem da vas prevarimo i uzmemo vam novac. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financiranju prema svakom klijentu imamo jednak pristup na osnovu kojega gradimo poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Svi troškovi kredita bez kreditne sposobnosti jasno su vidljivi, te su rate vračanja kredita istaknute čak i prije nego išta tražite. Obratite nam se s povjerenjem bez obzira na vašu kreditnu sposobnost jer novac u određenim trenucima može biti ključan za rješavanje problema.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (228 ocjena)

Home » Krediti bez kreditne sposobnosti