Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanima vas kako dobiti kredit bez banke?

Jeste li primijetili da svaki neplanirani trošak previše utječe na vaše financijsko stanje? Stvarno može biti teško upravljati budžetom cijeli mjesec i to samo s jednom ili pola plaće, pogotovo ako u tom mjesecu ima nekoliko praznika, rođendana i sličnih proslava. Za sve one ljude koji su suočeni s nedostatkom novaca imamo uslugu kredita bez banke. Kredit bez banke je kratkoročna financijska usluga. Može vam pomoći da zatvorite rupe u svom proračunu, te platite sve troškove na vrijeme. Ovo je kratkoročni zajam koji ćete vrlo brzo otplatiti.

Kredit bez banke u kratkom vremenu

Odobravanje kredita bez banke obično traje vrlo kratko. Isplata moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Za razliku od banaka mi nemamo kamatu nego trošak obrade kredita koji ulazi u mjesečnu ratu prilikom otplate. Krediti bez banke idealan su način kako brzo doći do gotovine bez da odlazite iz svoje kuće ili stana.

Ovu uslugu mogu koristiti osobe koje su kreditno nesposobne, koje se nalaze na crnoj listi, u nedozvoljenom minusu ali i svi oni kojima je hitno potreban novac, a ne žele se upuštati u poslovanje s bankom. U nekim trenucima ovo će vam možda biti jedini izlaz za spas vaših financija, no kredit bez banke je jednako pouzdana i provjerena usluga bez prevara i skrivanja.

Diskretno do kredita bez banke

Kredit bez banke je spasitelj u slučaju nužde. S ovom uslugom novac koji vam isplatimo je samo vaš i raspolažete njima onako kako vi to želite. Bez pravdanja i neugodnih pitanja učinite ono što smatrate da je najbolje za vas. Pitate li se zašto uzeti kredit bez banke kod nas važno je znati da mi poslujemo potpuno profesionalno i legalno u skladu sa svim zakonima.

Pripazite gdje tražite kredit

Postoje različita financijska rješenja i usluge koja se nalaze svuda oko vas. Želite li biti sigurni znajući kako ste se obratili pravoj tvrtki bitno je poslovati samo s provjerenim partnerima kao što smo mi. Kredit bez banke dolazi sa unaprijed vidljivim i transparentnim troškovima koji su uračunatu u mjesečnu ratu kredita.

Obratiti nam se možete preko računala, tableta ili pametnog telefona. Sve svoje usluge pojednostavili smo i prilagodili tako da u samo nekoliko klikova zatražite potreban iznos novca. Za odobravanje naših usluga potrebno je vrlo malo, a zadovoljite li minimalne uvjete koje smo za vas postavili novac može biti isplaćen na vašem računu već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije

Kredit bez banke uz osnovnu dokumentaciju

Kredit bez banke štedi vaše vrijeme i novac jer ne zahtjeva od vas potvrde poslodavaca, hodanje od vrata do vrata, prikupljanje dokumentacije i slično. Dođite do kredita uz osnovnu dokumentaciju!

Pojavom interneta, online financijske i bankarske usluge naglo su porasle. Kredit bez banke je puno brži i jednostavniji način kako doći do novca u minimalnom vremenu. Za naše usluge trebate biti punoljetni, te imati redovita mjesečna primanja po važećem tekućem računu koji može biti otvoren u bilo kojoj banci. Obratite nam se s povjerenjem jer kredit bez banke može spasiti vaše planove.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (261 ocjena)

Home » Kredit bez banke