Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
 nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti u 15 minuta na vešem računu!

Isplata moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije

Kredite u 15 minuta moguće je zatražiti putem naše Internet stranice koristeći svoj kompjuter, tablet ili pametan telefon. Mogućnost da brzo dođete do novaca u određenim trenucima može biti od velike važnosti. Problemi se najčešće događaju onda kada ih ne očekujemo. Koliko puta ste se našli u situaciji gdje ste trebali gotovinu, a vaš novčanik je bio prazan. Ne dopustite da radi takvih stvari vaš život bude težak.

Krediti u 15 minuta bez papirologije

Svjesni činjenice koliko naporno i teško može biti skupljanje sve potrebne dokumentacije za kredit svoje usluge smo pojednostavili i klijentima na taj način pružili mogućnost da u nekoliko minuta dođu do kredita. Da bi smo vam isplatili i odobrili kredit u 15 minuta, sve što trebate je osnovna dokumentacija i par minuta vremena za ispunjavanje zahtjeva. Ne živite u strahu od novih računa, ovrha i stalnih poziva na sudove zato što niste bili u mogućnosti platiti troškove na vrijeme. Znajući kako nam se možete uvijek obratiti imajte na umu da je ova usluga kratkoročna i da ćete vrlo brzo otplatiti posuđeni kredit. Kod nas je ponuda financijskih usluga raznovrsna i imate mogućnost odabira više vrsta financiranja.

Odobravamo kredite u kunama

Ovisno o visini novca koji ste zatražili moguće je regulirati otplatni rok vračanja kredita. Kao i kod svih drugih usluga financiranja tako i kod ove usluge dolaze uračunati troškovi koji su jasno vidljivi i istaknuti na stranici čak i prije nego nam se obratite. Potpuno slobodno možete izračunati prema svojim mogućnostima iznos kredita koji ćete moći vratiti s obzirom na primanja koja imate.

Rasteretite svoje troškove i oslobodite si prostor da napokon uživate. Priuštite si ono što ste oduvijek htjeli, a niste mogli imati. Uz kredite u 15 minuta novcem ćete moći raspolagati već isti dan.

Profesionalni i pouzdani

Naše poslovanje ne svodi se na to da vas pokušamo prevariti. Cilj nam je svakom klijentu pružiti jednako kvalitetnu uslugu kredita u 15 minuta. Kako bi smo zadovoljili potrebe klijenata radimo na stalnom razvoju i usavršavanju naših usluga, edukaciji djelatnika i širenju ponude.

U Hrvatskoj smo neke usluge uveli među prvima i to na potpuno nov i jedinstven način. S obzirom na poslovanje koje vodimo nastojimo reagirati na svaki upit u što kraćem roku kako bi vam krediti za 15 minuta bili isplaćeni na račun. Ne čekajte da bude kasno i da vam se račun zablokira, platite troškove na vrijeme i mirno spavajte.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (135 ocjena)

Home » Krediti u 15 minuta