Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti online brzi

Krediti online brzi vrste

Dvije glavne kategorije potrošačkih kredita su otvoreni i zatvoreni krediti. Otvoreni kredit, poznatiji kao revolving kredit, može se više puta koristiti za kupnje koje će se vraćati mjesečno. Plaćanje punog iznosa svakog mjeseca nije potrebno, ali kamate će se dodati na bilo koji neplaćeni saldo. Najčešći oblik obnavljajućeg kredita su kreditne kartice, ali u ovu kategoriju spadaju i domaće kreditne linije (HELOC). Vlasnici kreditnih kartica naplaćuju kamate kada mjesečni saldo nije u potpunosti plaćen. Kamatne stope na kreditne kartice u prosjeku su 16%, ali mogu biti i do 30% ili više, ovisno o povijesti plaćanja i kreditnoj ocjeni potrošača. Zajmove za loše kredite možda će biti teško pronaći, ali niže kamatne stope su dostupne kroz neprofitne programe upravljanja dugom, a kreditne ocjene nisu faktor. Zatvoreni krediti online brzi koriste se za financiranje određene svrhe za određeno vremensko razdoblje. Nazivaju se i obročnim zajmovima jer se od potrošača traži redoviti raspored plaćanja (obično mjesečno) koji uključuje troškove kamata sve dok se glavnica ne isplati. Kamatna stopa za krediti online brzi na rate razlikuje se ovisno o zajmodavcu i usko je povezana s kreditnom ocjenom potrošača. Najbolje kamatne stope imaju zajmoprimci s ocjenom od 740 i više. Kamatne stope rastu kako kreditni rezultati padaju. Institucija koja pozajmljuje može oduzeti potrošačevu imovinu kao naknadu ako potrošač ne plati kredit.

Krediti online brzi kako do njih

Kad god odlučite posuditi novac – bilo da se radi o plaćanju računa ili kupnji luksuznog predmeta – provjerite razumijete li sporazum u potpunosti. Znajte koju vrstu od krediti online brzi primate i je li povezan s bilo kojim kolateralom koji imate. Također se upoznajte s uvjetima otplate: kakva će biti vaša mjesečna obveza, koliko dugo morate vraćati zajam i posljedicama propuštanja plaćanja. Ako vam je bilo koji dio sporazuma nejasan, ne ustručavajte se zatražiti pojašnjenja ili prilagodbe kada istražujete ono što nude krediti online brzi. Napokon, budite sigurni da se otplate zajma ugodno uklapaju u vaš proračun. Ako se pretjerano produžite, posljedice mogu biti ozbiljne. Krediti dolaze u mnogim oblicima, u rasponu od nečeg jednostavnog poput kreditne kartice do složenijih zajmova poput hipoteka, auto i studentskih zajmova. Svaki se uređuje državnim i saveznim smjernicama namijenjenim zaštiti potrošača od neukusnih praksi poput prekomjernih kamata. Uz to, dužina zajma i zadani uvjeti trebaju biti jasno navedeni u ugovoru o zajmu kako bi se izbjegla zabuna ili potencijalne pravne radnje.

Za što služe krediti online brzi

Primanje kredita uglavnom ovisi o vašoj kreditnoj ocjeni i o tome vjeruje li zajmodavac da si možete priuštiti otplate. Kada uspoređujete kredite, postavljat će vam se pitanja o vašim financijama i osobnoj situaciji, primjerice imate li svoj dom, jeste li oženjeni ili imate uzdržavanu obitelj ili djecu. Neki će se krediti online brzi činiti ​​kao da imaju reprezentativnu godišnju postotnu stopu (APR), ali ne postoji jamstvo da će vam zajmodavac ponuditi tu stopu. Stopa koja vam se nudi ovisi o vašim odgovorima, kreditnoj ocjeni i financijskoj povijesti. Kada usporedite kredite, to neće utjecati na vašu kreditnu datoteku. To je zato što koristimo “soft search” – to je pretraživanje koje vas podudara s vašom kreditnom datotekom, ali nije zabilježeno kako bi ga drugi zajmodavci vidjeli. Ako vas zanimaju krediti online brzi razmotrite postupak prijavljivanja za iste, to će se prikazati u vašoj kreditnoj datoteci kako bi ga mogli vidjeti drugi zajmodavci. Zbog toga podnošenje puno zahtjeva ili odbijanje kredita može utjecati na vašu kreditnu ocjenu. Da biste ga izbjegli, prijavite se samo za kredite ili kredite za koje mislite da imate šanse da budu prihvaćeni. Naše pametno pretraživanje može vam pomoći da izbjegnete odbijanje.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (158 ocjena)

Home » Krediti online brzi