Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez kreditnih kartica brzo i sigurno!

U današnjem, ubrzanom, svijetu dominira potpuno novi oblik platnog prometa, bezgotovinski. Ovakav oblik platnog prometa služi i kao sredstvo kratkoročnog potrošačkog kreditiranje te uz karakteristike kao što su jednostavnost, sigurnost, brza raspoloživost sredstava i ušteda vremena, ne iznenađuje zašto su tako popularne i prihvaćene u današnjem svijetu. Istina je, ovaj komad plastike u našim novčanicima nam uvelike štedi vrijeme te nam čini život jednostavnijim. Možda iz tog razloga nekada ne kontroliramo potrošnju i imamo slabiji osjećaj za novac,  jer ga jednostavno, fizički, ne vidimo te nas to dovede do financijskih problema i blokada. Kako se financijski problemi ne planiraju i dolaze ne najavljeno a potreban vam je novac da se riješite opomena ili drugih briga, postavlja se pitanje, kako do kredita bez kreditne kartice? Krediti u Zagrebu i drugim djelovima Hrvatske dostupniji su no ikada, zato pogledajte i pronađite najbolje riješenje za Vas.

Zašto krediti bez kreditnih kartica kod nas?

Mnogi građani svoje limite na kreditnim karticama su iskoristili do samog maksimuma. Što se događa onda kada više ne možete koristiti kartice? Po novome, određene kartice vide se u HROKu što vam može smanjiti kreditni rejting odnosno zbog određenih dugovanja postoji mogućnost da vam kredit ne bude odobren.

Kod nas se mogu dobiti krediti bez kreditnih kartica! Kako do kredita? Ispunite naš online obrazac i pošaljite nam na provjeru. U slučaju da ste zadovoljili minimalne uvjete koje smo za vas postavili biti će Vam odobren kredit bez kreditnih kartica.

Naši uvjeti za kreditiranje razlikuju se od drugih što možete vidjeti i na našoj stranici. Zatražite novac koji možete dobiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Mi svoje klijente ne varamo što dokazuje i broj ljudi kojima smo pomogli, te s kojima i danas poslujemo na obostrano zadovoljstvo.

Krediti bez kreditnih kartica online

Muči vas papirologija i gubljenje vremena  čekajući da dođete na red u banci? Za naše usluge dovoljno je izdvojiti tek nekoliko minuta. Bez obzira gdje se nalazili obratiti nam se možete putem kompjutera, tableta ili pametnog telefona. Uredite svoj stan, popravite vozilo, iznenadite voljenu osobu putovanjem i slično, jer novac koji mi isplaćujemo je u gotovini i možete ga trošiti na što god želite. Ne gubite vrijeme tražeći rješenje za svoje financije, obratite nam se s povjerenjem jer mi vam možemo pomoći u jednom danu.

 

         
Ocjena: 4.7 / 5 (294 ocjena)

Home » Krediti bez kreditnih kartica