Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dođite do kredita lakše nego ste to mislili

Mnogi ekonomski stručnjaci procjenjuju da će Hrvatskog gospodstvo nastaviti svoj rast, što bi značilo da Hrvatska napokon izlazi iz dugogodišnje recesije te da je pred svima nama svjetlija budućnost. Iako su ove nove vijesti sretne i optimistične, dugogodišnja kriza je ostavila veliki i duboki trag.

Zadnjih godina raste broj građana koji imaju velikih problema s otplatom dugova na kreditnoj kartici i minusima na tekućem računu što dovodi do blokada čime je osobni budžet ograničen te je svakodnevni život uvelike otežan. No za to postoji jednostavno i sigurno rješenje!

Ukoliko smatrate da ste i Vi jedan od mnogobrojnih gađana koji imaju slične probleme, brze pozajmice su Vaše sigurno i kvalitetno rješenje. Omogućujmo Vam isplatu potrebnog novca, za koji nisu potrebna pravdanja, na Vaš račun u vrlo brzom roku.

Naša usluga je isključivo online tako da možete izbječi višesatno čekanje u redovima raznih baka.  Uštedite svoje drgocijeno vrijeme te nam s obratite putem kompjutra ili pametnog telefona. Potreban Vam je samo pristup internetu i Vaše brige su prošlost.

Povoljni krediti u Zagrebu

Povoljni krediti u Zagrebu pomogli su mnogima, tako mogu i Vama. Riješite se konstantnih opomena i briga te otplatite svoje dugove uz siguran kredit.

Dosta vam je opomena i plaćanja starih računa? Krediti u Zagrebu mogu se dobiti ispunjavanjem našeg obrasca koji se nalazi na stranici. Zagreb kao glavni i najveći grad Hrvatske nudi brojne mogućnosti za građane koji se nalaze u nepovoljnoj financijskoj situaciji. S obzirom na broj stanovnika, Zagreb broji podosta obitelji i kućanstva koja su financijski ograničeni i potrebna im je pomoć.

Nezaposlenost, minusi na računu i ostale negativne brojke građanima ne daju baš nadu u bolje sutra. Krediti u Zagrebu mogu vam pružiti sve ono za što ste smatrali da je nemoguće, novac na tekućem računu u jednom danu.

Krediti u Zagrebu uz par klikova

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni i zahtijevaju tek osnovnu dokumentaciju i nekoliko minuta vašeg vremena. Odmah nakon dostave potpisane dokumentacije vaš novac ćemo isplatiti na račun koji ne smije ili u blokadi niti zaštićen.

Imate li redovita mjesečna primanja iskoristite to na najbolji mogući način. Poslovati s nama znači poslovati brzo i sigurno. Kod nas nema skrivenih troškova. Krediti u Zagrebu su vrlo transparentni gdje svaki klijent u naprijed može izračunati svoje troškove i mjesečnu ratu.

Ne budite rob banaka, živjeti bez kartica, minusa i s minimalnom plaćom je vrlo teško. Zato obratite se nama jer mi svojim klijentima ne okrećemo leđa.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (248 ocjena)

Home » Krediti u Zagrebu