Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ne možete podignuti kredit u banci? Traže od vas previše dokumentacije i potvrda, a tu su još i dodatni troškovi. Krediti bez banke dostupni su uz minimalnu dokumentaciju od 18. do 80. godine starosti. Zatražite gotovinu sada, bez dodatnih naknada i skrivenih troškova!

Zaobiđite red u bankama, nepotrebno čekanje na isplatu i  dugačku papirologiju. Krediti bez banke su mogući uz Brze pozajmice. Proces prijave je gotov za dvije minute, a kredit možete realizirati u roku 15 minuta do najviše jednog radnog dana ukoliko zadovoljavate minimalne uvjete. Krediti bez banke ne isplaćuju se na zaštićeni i blokirani račun. Isplata moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije.

Zašto krediti bez banke

Zašto baš krediti bez banke? Kredit bez banke je ujedno i kredit bez ovjere poslodavaca, i dodatne papirologije. Zatražite kredit u toplini svoga doma ili bilo koje druge lokacije, onda kada vam je to potrebno, a vrijeme isplate je brže nego bilo gdje drugdje. Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa plaćanjem unutar roka, važno je da odmah kontaktirate naš odjel naplate koji vam stoji na raspolaganju. Vaši podaci su zaštićeni i sigurni sa nama.

Krediti bez banke su provjereni

Ova usluga u potpunosti je provjerena i sigurna, tako da možete mirno spavati znajući sve troškove u naprijed bez skrivanja.

Krediti bez banke putem weba

U samo nekoliko klikova mišem mogu se zatražiti krediti bez banke. Potrebno je izdvojiti svega dvije minute vremena, te osnovnu dokumentaciju kojom ćete zadovoljiti minimalne uvjete koje smo za vas postavili. Bez obzira u kojem se djelu Hrvatske nalazili, imate li pristup internetu do novca možete doći i jednostavnije nego ste to mislili.

Krediti bez banke dobro će doći kreditno nesposobnim osobama i svima onima koji iz nekog razloga ne mogu doći do banke. Isto tako ako vam je novac hitno potreban i nemate vremena čekati, krediti bez banke mogu vas spasiti.

Krediti bez banke isplačuju se u gotovini isključivo na tekući račun osobe koja je zatražila kredit. S novcem u eurima možete raspolagati odmah po primitku uplate, a mjesečne rate dolazit će vam prema dogovorenom datumu i s unaprijed vidljivim troškovima s kojima ćete svakako biti upoznati.

Trebate li hitno kredit, obratite nam se s povjerenjem jer krediti bez banke biti će vaši vrlo brzo.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (186 ocjena)

Home » Krediti bez banke