Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit  bez ovjere poslodavca mogući su uz korištenje naših instant usluga. Za ove kredite nisu vam potrebne potvrde poslodavaca niti druge potvrde tako da se ne morate brinuti ako radite na određeno vrijeme. Poslodavci često svoje zaposlenike nekoliko godina ne prijavljuju za stalno čineći ih time kreditno nesposobnima. Kredit bez ovjere poslodavaca omogućit će vam tako gotovinu u jednom danu.

Ovi krediti dostupni su svima koji imaju redovita mjesečna primanja po tekućem računu. Uvjet za dobivanje kredita bez ovjere poslodavca je da vam račun nije zaštićen niti blokiran. Bez obzira na vašu kreditnu povijest u banci, stanje na tekućem računu ili vrsti zaposlenja kod nas možete zatražiti kredit bez ovjere poslodavca za svega dvije minute. Kredit bez ovjere poslodavca mogu vam dobro doći kao kapara za auto ili neko drugo financijsko riješenje koje zahtjeva hitan novac.

Kredit bez ovjere poslodavca na rate

Kredit bez ovjere poslodavca mogući su na rok otplate na rate ovisno u veličini kredita koju zatražite. Ovo je kratkoročna usluga kod koje imate priliku u kratkom roku otplatiti kredit, te nam se opet javiti ako za to ikada bude potrebe. Naše usluge su provjerene i možete ih koristiti bez stresa znajući da poslujete s profesionalnim partnerom koji posjeduje dugogodišnje iskustvo u financiranju.

Kredit bez ovjere poslodavca u gotovini

Kredit bez ovjere poslodavca odobravaju se u gotovini. Ovaj novac može biti dovoljan da svoje račune i druge troškove otplatite na vrijeme kako ne bi ste došli u blokadu. Kredite bez ovjere poslodavca možete zatražiti preko interneta u samo nekoliko klikova mišem. Odvojite par minuta vremena i uz osnovnu dokumentaciju pošaljite zahtjev koji će biti obrađen u najkraćem mogućem roku.

Kredit bez ovjere poslodavca vrlo brzo

I to je moguće! Isplata unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Zahvaljujući online poslovanju u mogućnosti smo vam pružiti vrlo brzu uslugu. Odmah po primitku vašeg zahtjeva naši zaposlenici kreću u realizaciju. U nastojanju da vam što prije isplatimo kredit nećemo vas tražiti razne potvrde banaka, javnih bilježnika i svega onoga što bi vam moglo oduzeti vrijeme i novac.

Raspolažite novcem onako kako vi to želite jer sve naše usluge su diskretne i ne miješamo se u vaše privatne stvari.

Zašto kredit bez ovjere poslodavca kod nas

Imamo puno zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne kredite bez ovjere poslodavca. U nastojanju da zadržimo kvalitetu poslovanja svakodnevno radimo na razvoju naših usluga, te edukaciji svojih djelatnika kako bi vam mogli pružiti profesionalno savjetovanje uz instant usluge.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (224 ocjena)

Home » Krediti bez ovjere poslodavca