Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanima vas kako se isplaćuje kredit na kredit?

Mi u brzim pozajmicama svakodnevno vodimo brigu i isplaćujemo sredstva na račune hrvatskih građana. Kako nam je u interesu da isplata bude što brža omogućili smo vam da nam pristupite na jednako siguran način kako biste se osjećali kao da ste došli u banku. Iako su naši uvjeti za dobivanje kredita puno jednostavniji, profesionalnost i razina sigurnosti je jednaka. Realizacija naših kredita obično je isti dan, što naravno ovisi o klijentu da li je dostavio potrebnu dokumentaciju i ispunio uvjete za poslovanje. Kredit na kredit možete nesmetano podići kod nas, te ga iskoristiti za svoje potrebe onako kako vama to odgovara.

Kredit na kredit pomoći će vam da pokrijete svoje troškove iako već imate otvoren kredit u banci.

U slučaju da ste podigli kredit u svojoj matičnoj banci, vrlo teško ćete moći podignuti novi kredit, jedino ako vaša primanja to dozvoljavaju. Kada jednom podignete kredit vaša kreditna situacija se zaključava i u većini slučajeva dok ne otplatite kredit nećete moći zatražiti drugi. Dogodi li vam se situacija koja od vas hitno traži novac, banka će vas vrlo glatko odbiti, a na vam će ostati da se snađete kako god možete i znate.  Mi svoje klijente ne odbijamo tako lako!

Kredit na kredit je usluga koja je prvenstveno namijenjena osobama koje ne mogu u svojoj banci doći do novaca. Sve naše usluge pa tako i ovu odobravamo na mjesečni rok otplate, kako bi vam bilo što lakše raspolagati s financijama.

Usluga kredit na kredit je pouzdana

Sigurni smo kako tražite partnera koji će vam jamčiti sigurnost i neće vas prevariti. Mi sa svojim klijentima postupamo na jednak način, profesionalan s ciljem sklapanja poslovanja na obostrano zadovoljstvo. Kod nas nema skrivenih troškova i pokušaja prevara u sitnim rečenicama. Svakome je jasno kako neplanirani trošak može biti najskuplji trošak, Dodamo li njemu kredit i minus na tekućem računu situacija postaje ne izlazna. Nemojte dozvoliti da radi podignutog kredita patite vi i vaša obitelj.

Kod nas možete podići kredit te tako vratiti svoj stari kredit u banci.

Najčešće nas takvi troškovi zadese u trenutku kada smo na kartici u minusu do kraja ili nam je do plače ostalo nešto više od pola mjeseca. Kako biste takve probleme ostavili za strane usluga kredit na kredit pobrinula se da dobijete isplatu u istom danu bez obzira na stanje vaših kartica, računa ili kreditne povijesti u banci.

Kredit na kredit je kratkoročna usluga

Kredit na kredit je kratkoročna usluga posudbe novca koji isplaćujemo jednokratno, u gotovini i u eurima. Vratite svoje dugove već danas, te zatvorite minus, stare kredite i opomene pred ovrhu.

Poslujemo isključivo preko interneta tako da smo dostupni u cijeloj Hrvatskoj. Za naše usluge nije potrebno izlaziti iz kuće i hodati uokolo. Obratite nam se s povjerenjem i zatražite svoj kredit na kredit uslugu.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (177 ocjena)

Home » Kredit na kredit