Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit bez papirologije

Kredit bez papirologije, brzi krediti

Uz brze online pozajmice i brze online zajmove, mnogi online zajmodavci nude i opciju brzih kredita. Brzi online krediti su kredit bez papirologije s većom stopom odobrenja nego u bankama. Što su to brzi online krediti? Ovo su nenamjenski krediti manjih iznosa i kraćih rokova otplate koji su napravljeni kako bi pomogli građanima kojima treba novac u hitnim i iznenadnim situacijama. Ovaj oblik kredita od vas ne zahtijeva kreditnu sposobnost. Koja je najbolja opcija brzog kredita? Najbolja opcija bi svakako bila brzi kredit koji ne dolazi s ikakvim kamatama ili naknadama. Nažalost takvi krediti su dostupni samo za određene iznose i rokove otplate, ako vam navedeno ne odgovara postoji solucija brzih kredita s većim iznosima i duljim rokovima otplate. Od velike je važnosti da pri odabiru online kredita uvijek gledate onaj s nižom kamatnom stopom. Kako ostvariti brzi online kredit? Jednom kada pronađete odgovarajući kredit pomoću vlastitog pretraživanja ili pretraživanja određenih web stranica koje služe za navedeno, registracijom na web stranicu zajmodavca ćete moći ostvariti kredit. Može li se ostvariti kredit bez papirologije? Ne postoji kredit koji se može dobiti baš bez ikakve papirologije. U slučaju brzih online kredita, papirologija je svedena na apsolutni minimum, sve što vam treba je identifikacijski dokument i broj bankovnog računa.

Kredit bez papirologije, kriteriji za dobivanje brzog kredita

Naravno da kao i kod bankovnih kredita ili zajmova, online zajmodavci također traže određene kriterije koje morate ispunjavati kako bi mogli dobiti online kredit. Online brzi krediti mogu biti vrlo povoljna solucija ako ispunjavate kriterije. Mnogi online kredite zovu kredit bez papirologije radi minimalno papirologije, ali važno je naglasiti da bez obzira na to odobrenje nije zagarantirano svima koji se prijave. Ako si želite popraviti šansu za odobrenje online brzog kredita, važno je da zadovoljite uvjete koje zajmodavac traži od vas, u nastavku vam donosimo par uvjeta koje online zajmodavci traže od vas kao klijenta. Iako kreditne kuće koje posluju kao online zajmodavci od vas ne traže kreditnu sposobnost, što znači da ih ne zanima vaša kreditna povijest, svejedno žele da ste u mogućnosti vratiti kredit koji zatražite kod njih. Što ovo znači? Online zajmodavcima je bitno da imate mjesečni prihod koji je dovoljno visok da može pokriti vaše troškove života i dogovorenu otplatu rate kredita. Ponekad će vas online zajmodavac tražiti presliku zadnjih platnih lista. Također im je bitna vaša dob. Možda vas ovo iznenadi, no ako ste mlađi od 24 godine krediti koji su vam dostupni su često oni s visokim kamatama, jer mnogi zajmodavci misle da još uvijek nemate redovna mjesečna primanja i da vam financije nisu uređene. Iako dob nema veze s poslom i prihodima, mnogi zajmodavci se ravnaju prema tome koliko klijent ima godina. Ako ste stariji od 24 godine i imate redovne prihode, pronalazak povoljnijeg kredita neće biti problem. Premda u praksi se pokazalo da i stariji od 24 godine nemaju stalna primanja, kao i da mlađi od 24 imaju stalna primanja. Upravo je ovo jedan od razloga zašto je bitno istražiti opcije i ponude kredita kod više online zajmodavaca, jer mnogi ne posluju po istim principima. Redovni prihodi su ključni za dobivanje online brzih kredita, što je prihod viši to je naravno mogućnost za odobravanjem kredita veća. Kredit bez papirologije, tj. S minimalnom dokumentacijom je dostupan za sve koji imaju redovna mjesečna primanja bez obzira na vašu kreditnu prošlost ili sposobnost.

Kredit bez papirologije, prijava i isplata novca

Prijava za brze online kredite je jednaka kao i prijava za brzu online pozajmnicu ili brzi online zajam. Kada pronađete ponudu za kredit bez papirologije, registrirat ćete se na online stranicu zajmodavca i zatim slijediti upute. Prije odabira iznosa kredita i roka otplate, bilo bi poželjno da ste napravili financijski plan sa svojim prihodima i rashodima kako u budućnosti ne bi došlo do problema s otplatom. Nakon odabira iznosa i odabira roka otplate, kreditni kalkulator vam automatski računa i kamatne stope kao i troškove obrade. Sve navedeno će se nalaziti u ugovoru između vas i vašeg zajmodavca. Dalje ispunjavate zahtjev za kredit s vašim osobnim podacima, i za kraj prilažete samo presliku osobne, tekućeg računa i platnih lista. Zatim ponudu šaljete online vašem zajmodavcu i čekate realizaciju u svega par minuta kao i isplatu ako je sve u redu. Kredit bez papirologije je brzi online kredit koji štedi vaše vrijeme i živce. Dok u banci nema kraja skupljanju papirologije i potpisivanju, krediti bez papirologije koji zahtijevaju samo minimalnu dokumentaciju su idealno rješenje za sve one kojima je potreban manji ili veći iznos na računu još danas. Važno je naglasiti kako je riječ o nenamjenskim kreditima, tako da vas online zajmodavac neće tražiti svrhu za što će vam novac.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (140 ocjena)

Home » Kredit bez papirologije