Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi online kredit

Brzi online kredit za sve situacije

Novac možda nije najvažnija stvar na svijetu ali činjenica je da nam je svima potreban kako bi mogli živjeti na ugodan i zadovoljavajuć način. Danas je postalo sve teže pokriti čak i one najosnovnije troškove koji nas dočekaju svaki mjesec poput stana, režija i hrane. Jedan od razloga tome je i globalna kriza koja je ostavila utjecaja na naše živote. Dok su nekim ljudima smanjila plaća, drugi su čak ostali bez posla što je za bilo koga težak udarac. Ako ste se i Vi našli u situaciji da imate smanjene mjesečne prihode ili ste trenutno u potpunosti bez prihoda, sigurno ste razmišljali o tome da uzmete brzi online kredit. Krediti su postali sastavni dio naših života čak i kad imamo relativno stabilno financijsku situaciju jer nam omogućuju kupovnu moć koja nam uvelike može olakšati svakodnevni život. Brzi online kredit postao je sve popularniji izbor među građanima radi svoje jednostavnosti, brzine i sigurnosti.

Brzi online kredit preko banke

Način ostvarivanja kredita danas u usporedbi sa prije nekoliko godina se uvelike izmijenio. Živimo u digitalno doba, a digitalizacija je postepeno ali sigurno ušla i u domenu bankarenja i kreditiranja. Banke su i dalje prvi izbor ljudima kada je u pitanju ostvarivanje kredita, a sve više banaka danas nudi opciju s kojom se ugovara brzi online kredit. Radi se o kreditu koji se gotovo u potpunosti može ostvariti preko interneta i ne zahtijeva od vas višestruke odlaske u fizičku poslovnicu banke i gubljenje vremena sa čekanjem u redovima. Sve što Vam je potrebno je uređaj s kojim možete pristupiti internetu poput računala, mobitela ili tableta i stabilna internet konekcija. Nakon toga možete posjetiti stranicu banke po Vašem izboru i provjeriti koje mogućnosti Vam nude ako želite brzi online kredit. Za manje kredite se cijeli proces može odraditi online no pojedini veći krediti ipak će zahtijevati i posjet fizičkoj poslovnici banke.

Brzi online kredit preko kreditnih institucija

Potrebe za kreditiranje su današnje vrijeme postale toliko učestale da banke više nisu jedini način na koji se može ostvariti brzi online kredit. Kako bi se zadovoljile sve potrebne korisnika i kako bi krediti postali dostupni širem sloju građanstva nastale su kreditne institucije. Ovlaštene kreditne institucije funkcioniraju na sličan način kao i banke u smislu da je preko njih moguće dobiti raznovrsne kredite, ovisno o Vašim potrebama. Ono po čemu se razliku od banaka su preduvjeti za dobivanje kredita i sam postupak ostvarivanja kredita. Naime, kreditne institucije imaju znatno manje ograničenja i provjera za svoje korisnike što znači da je brzi online kredit dostupan i za građane koji imaju slabiju financijsku situaciju. Druga velika razlika je postupak ostvarivanja kredita koji se u potpunosti obavlja preko interneta bez nepotrebnih odlazaka do fizičke poslovnice. Sve što trebate napraviti je ispuniti online prijavnicu i izabrati kredit i način otplate koji Vam najviše odgovara. Isplata se nakon toga vrši kroz svega 24 sata.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (170 ocjena)

Home » Brzi online kredit