Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kada je u pitanju pozajmljivanje novca onda vam brzepozajmice.com sigurno mogu pomoći. Svi znamo što znači kada vam nedostaje novac i zato nastojimo mjesečni budžet rastegnuti koliko možemo. Međutim ponekad su stvari drugačije i dogodi se to što se dogodi. Promijenite posao, smanji vam se plača, naiđu neki neplanirani troškovi i banka vam zbog toga ne odobrava kredit. Loša kreditna povijest sljedećih 3 godine pobrinut će se da ne možete koristiti kartice, minuse niti podići kredit u ni jednoj banci.

Sav taj period živjeti nije nimalo lako, pitate li se kako pozajmiti novac bez zaloga mi imamo rješenje za vas. Podizanjem kredita kod nas dobit ćete novac unutar 24 sata i to isključivo na tekući račun u banci.

Kako pozajmiti novac bez zaloga a da ne budete prevareni

Ne radimo prljavo niti podlo, tako da je poslovati s nama sigurno i ugodno. Profesionalan pristup prema svakom klijentu omogućuje mu da unaprijed vidi sve troškove i to transparentno bez sitnih slova. Poslujemo u EU i svijetu s velikim brojem zadovoljnih klijenata kojima smo u mogućnosti ponuditi diskretne usluge kredita i mnogih drugih kratkoročnih usluga financiranja s rokom otplate od 15 – 150 dana.

Kako pozajmiti novac bez zaloga do 4000 eura u gotovini

U mogućnosti smo vam pozajmiti novac  s maksimalnim iznosom do 4000 eura. Sve naše usluge su kratkoročne što vam ide u prilog. Znajući da ćete vrlo brzo otplatiti podignuti kredit možete se vrlo lako financijski oporaviti i krenuti ispočetka planirajući planove za budućnost.

Kako pozajmiti novac bez zaloga i bez kompliciranja

Ovime želimo naglasiti kako poštujemo svakog našeg klijenta kao i njegov novac. Cilj nam je poslovati na obostrano zadovoljstvo, pritom zadovoljiti sve potrebe naših klijenata, te stvoriti partnerski odnos. Niti jednom klijentu ne okrećemo leđa kao što to rade neke banke. Za podizanje kredita nećemo vas tražiti potvrde javnih bilježnika, vaših poslodavaca, tonu papira zbog kojih ćete morati satima hodati, čekati u redovima i na kraju trošiti svoj novac. Također ne gledamo vašu kreditnu povijest, tako da se ne morate bojati prilikom odobrenja kredita.

Do novca u samo nekoliko klikova

Do svog novca udaljeni ste par minuta. Saznajte kako pozajmiti novac bez zaloga u 15 minuta od kada nam pošaljete svoj zahtjev. Sve što je potrebno za odobravanje kredita jesu minimalni uvjeti koje smo za vas postavili uz osnovnu dokumentaciju. Izdvojite nekoliko minuta vremena i preko pc-a, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev i pošaljite nam na odobrenje. Svoj zahtjev možete poslati bez obzira gdje se nalazili, u bilo koje doba dana ili noći. Uštedite svoje vrijeme i poslujte s nama sigurno, jednostavno i profesionalno kada god vam zatreba kredit. Obratite nam se s povjerenjem.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (200 ocjena)

Home » Kako pozajmiti novac bez zaloga