Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Instant zajam podignite u jednom danu.

Instant zajam, odnosno zajmovi samo su jedna od usluga koju vam možemo pružiti nađete li se u nepovoljnoj financijskoj situaciji. Današnji temp života za mnoge građane i obitelji je nedostižan. Stalni rast cijena, poskupljenja, minimalna primanja dovode nas do toga da se pitamo da li je moguće podići instant zajam.

Postupak za odobravanje instant zajma

Instant zajam itekako je moguće zatražiti i to na puno jednostavniji način nego što ste to možda i očekivali. Dok ste nekada trebali u banci čekati satima i gubiti svoje dragocjeno vrijeme, danas zajmove možete zatražiti online koristeći svoj tablet, pametan telefon ili pak računalo. Ono što je interesantno kod ovakve vrste financiranja svakako su uvjeti za dobivanje instant zajma. Naše poslovanje bazira se na otvorenoj komunikaciji gdje nam je klijent najvažniji. Zato poslušamo svaku sugestiju i nastojimo se maksimalno prilagoditi kako bi smo vam što više olakšali postupak za prijavu.

Što trebate znati prije podizanja instant zajma

Prije svega vremenski rok na koliko želite podići zajam, a nakon toga i iznos koji vam je potreban. Naši instant zajmovi mogu se zatražiti u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR s rokom vraćanja do 18 mjeseci. ono što je vrlo bitno svakako je pravovremena otplata mjesečne rate kako bi ste na naše usluge mogli računati i u budućnosti. Pomogli smo mnogim građanima kako u Hrvatskoj tako i diljem EU i svijeta.

Instant zajmovi su sigurni

Ponekad davanje vlastitih podataka i nije najpametnija stvar, pogotovo ako ne znate s kim imate posla. No mi poslujemo vrlo profesionalno i diskretno što dokazuje naša pozicija na tržištu. Zajmovi koje klijenti podižu kod nas ne isplaćuju se na ruke već isključivo putem tekućeg računa. Zato je važno da niste u blokadi ili nemate zaštićen račun.

Iako postoji veliki broj oglasa koji se danas bave ovakvim ili sličnim načinom financiranja napominjemo vas da uvijek pripazite kome se obračate. Provjerite tvrtku ili partnera s kojim želite sklopiti posao jer uvjereni smo ne želite plaćati skupe pogreške zato što niste dobro čitali ugovore ili razumjeli što točno dobivate.

Obratite nam se punim povjerenjem i pomoći ćemo vam već danas.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (147 ocjena)

Home » Instant zajam