Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Info zajam

Kako se prijaviti za info zajam

Info zajam može osigurati novac potreban za pokrivanje neočekivanih troškova i još mnogo toga. Često je dobra alternativa korištenju kreditne kartice s većim kamatama. Web mjesta nude zajmove uz fleksibilne uvjete, bez prijave ili naknade za prijevremenu otplatu. Olakšajte upravljanje računima kada isplatite zajmove s višim kamatama i kreditne kartice. Popravak štete u vašem domu može postati skup. Nabavite novac za nadogradnje ili popravke brzo uz info zajam. Ne dopustite da se računi za hitne slučajeve slože. Naši osobni zajmovi mogu vam pomoći da platite ove troškove. Koristite jednostavnu uputu za osobni zajam – umanjene za naknade. Za popunjavanje prijave potrebno je samo nekoliko minuta. Ako vam se to odobri, u većini slučajeva odmah će prikazati vašu novu cifru rate. Kada dobite jednom odobreni zajam, primite sredstva na svoj bankovni račun u roku od 24 sata od ponedjeljka do petka. Odluku o prihvaćanju, odbijanju ili upućivanju obično ćete dobiti e-poštom u roku od 5 minuta.

Info zajam ako ste u dugovima

Prvo što biste mogli pokušati je kontaktirati svog zajmodavca, izdavatelja kreditnih kartica ili bilo koju drugu instituciju kojoj dugujete novac, i objasniti svoju situaciju. Na kraju, vaši zajmodavci su ulagali u vas i nemaju što zaraditi novčano kažnjavanjem. Dakle, mogli bi vam ponuditi nekakav program otplate koji: omogućuje vam privremeno odgodu ili prilagodbu nekih plaćanja, ukida troškove kamata tijekom razdoblja otplate, povećava zakazano vrijeme povrata. Ne ustručavajte se razotkriti svoj financijski i radni status prije zajmodavaca, budite iskreni o tome koliko ste razumno sposobni platiti na temelju svojih prihoda, troškova i imovine. Ako se prijavite prije nego što propustite dospjela plaćanja (tj. Ako znate stanje svojih financija), možda ćete biti pošteđeni negativnog kreditnog izvještavanja. Drugim riječima, vaša kreditna ocjena ostat će besprijekorna i moći ćete ostvariti novi info zajam. Mnoge neprofitne i privatne institucije savjetuju ljude koji se bore s dugovima. Međutim, upoznajte se s uvjetima i odredbama savjetodavne agencije. Neke banke također pružaju ovu uslugu uz nominalnu naknadu, no tu postoji mala razlika kada uzimate info zajam. Savjetnik vam može pomoći u sljedećem: izrada proračuna u kojem možete živjeti, štedjeti i brže platiti dugove, identificiranje programa zajmodavca koji je najprikladniji za vašu financijsku situaciju, upravljajte planom upravljanja dugom, koji je aranžman između dužnika i vjerovnika. Dužnik vrši jednokratno plaćanje koje se raspoređuje između vjerovnika, savjetodavna agencija pregovara o kamatnim stopama u ime dužnika. Istražite bankrot i pružite si resurse za sljedeće korake.

Za što koristiti info zajam

Za što mogu koristiti osobni info zajam? Osobni zajam možete koristiti u mnoge svrhe, od plaćanja računa do izgradnje bazena u dvorištu. Ova vrsta kredita fleksibilna je kako bi zadovoljila vaše potrebe i brzo vam donijela novac. Mogu li koristiti osobni info zajam za visoko obrazovanje? Ne. Ne nude se zajmovi za pokrivanje troškova visokog obrazovanja. Za dodatnu pomoć pri pronalaženju studentskih zajmova obratite se školskom uredu za financijsku pomoć. Koja je razlika između osiguranog zajma i nesigurnog osobnog zajma? Osigurani krediti zahtijevaju kolateral, što znači da obično nude niže kamatne stope. Ako ne možete vratiti osigurani zajam, vaše sredstvo osiguranja može se koristiti za isplatu zajma. Neosigurani osobni zajmovi ne zahtijevaju nikakvo osiguranje i kao rezultat toga mogu imati veće kamatne stope. Ali vam osobni zajmovi mogu pružiti alternativu koja će vam pomoći u upravljanju dugom. Možete uzeti osobni zajam da biste otplatili razne račune i možda uštedjeli na troškovima kamata.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (233 ocjena)

Home » Info zajam