Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovina na rate klasičan je način financiranja svih klijenata kojima je potrebna novčana pomoć. Pružanjem mogućnosti zajma novca na rate svaki naš klijent može zatražiti novac s mogućnošću mjesečne otplate. Mjesečna rata u koju je uračunat i trošak obrade ovisi o visini iznosa koji ste zatražili, te perioda vračanja novca. Kao i hitni krediti, tako je i gotovina na rate jednako pouzdana i provjerena usluga kojom nastojimo pomoći svakome kome je potrebna financijska pomoć.

Gotovina na rate odnosi se na eure i isplaćuje se isključivo na tekući račun osobe koja je zatražila novac. Minimalni uvjeti potrebni za odobravanje gotovine od vas zahtijevaju samo nekoliko minuta vremena za ispunjavanje zahtjeva, te osnovnu dokumentaciju. U slučaju da se vaš tekući račun nalazi pod blokadom, nećemo moći odraditi isplatu gotovine.

Sve naše usluge su instant što znači da ih odobravamo jednako brzo uz minimalne uvijete. Ako ste pred blokadom, ovrhom, prijete vam tužbe zbog neplaćenih računa, nemate kreditnu sposobnost u banci, poslodavac vas nije prijavio na neodređeno, u crvenom ste minusu ili imate lošu kreditnu povijest, obratite nam se s povjerenjem jer kod nas možete zatražiti gotovinu na rate bez obzira dali ste kreditno sposobni ili niste.

Gotovina na rate moguća je uz dvije opcije

Naime, podizanje kredita je kod nas moguće na dva načina:

  1. Opcija „Imam Jamca“ (odnosi se na to da osoba koja se prijavljuje za kredit mora imati drugu fizičku osobu, tzv. Osobnog jamca, koji će svojim primanjima jamčiti da će kredit biti pravovremeno vraćen)
  2. Ukoliko osoba koja se prijavljuje za zajam NE ŽELI JAMCA, koristi opciju „Ne želim Jamca“, koja podrazumijeva da želi koristiti uslugu tvrtke SIA DEP, koja je naš garantni (jamstveni) partner, te u ovom slučaju također nastupa kao Jamac, ali ne osobni nego, „pravno-profesionalni“ Jamac, tj. pravno tijelo.

Gotovina na rate se može zatražiti preko interneta

Gotovina na rate može se zatražiti preko naše Internet stranice koja je dostupna svim korisnicima u Hrvatskoj. Bez obzira gdje se nalazili u svako doba možete jednostavno pristupiti i ispuniti zahtjev za gotovinom koji ide odmah na odobrenje. Kada se zahtjev odobri gotovinu isplaćujemo na valjani tekući račun koji može biti otvoren u bilo kojoj banci. Za sve naše usluge dovoljan vam je samo kompjuter, tablet ili pametan telefon.

Do gotovine na rate možete doći brže nego igdje

Naše instant usluge kao što su gotovina na rate odobravaju se i mogu se isplatiti već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije ako klijent zadovoljava minimalne uvijete. Ova usluga od vas ne zahtjeva odlazak kod javnih bilježnika, banaka, prikupljanje papirologije i ostalih podataka koji će oduzimati vaše vrijeme i novac. Kod gotovine na rate klijent je što se tiče dobivenih novaca u potpunosti slobodan i može s novcem raditi što god poželi.

Gotovina na rate je potpuno diskretna usluga

Kao što smo već naveli, gotovinom koju vam isplatimo na račun možete raspolagati onako kako to vi želite. Bez dodatnih i neugodnih pitanja od strane naših djelatnika svakom klijentu nastojimo pružiti maksimalno sigurnu, a ujedno i opuštenu atmosferu bez pritisaka i bojazni. Što se tiče privatnih podataka, ako vam je potrebna gotovina na rate možete biti sigurni kako su podaci koje nam predate povjerljivi i ostaju samo između vas i nas. Nikada podatke o vašim računima ne dijelimo s drugima, tako da vam je privatnost zajamčena.

Obratite nam se s povjerenjem trebate li našu pomoć!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (213 ocjena)

Home » Gotovina na rate