Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koliko krediti mogu biti hitni ovisi o situaciji u kojoj se nađete. Najčešće hitni krediti zahtijevaju novac u roku od 24 sata. Naše usluge prilagođene su potrebama klijenata tako da su vam hitni krediti dostupni svaki dan od 0-24.

Potreba za novcem je svakodnevna, pogotovo u trenutku koji ne možete predvidjeti. Nenadani troškovi su uvijek oni najskuplji, no nemaju svi u tom trenutku financijsku situaciju koja može pokriti te iste troškove.

Čak i ako ne možete u banci dobiti kredit, još uvijek se možete osloniti na nas.

Hitni krediti kod nas su gotovinski krediti s isplatom na tekući račun odmah po odobrenju zahtjeva. Ovi BRZI KREDITI odobravaju se jednostavnije nego što ste to očekivali. Za dobivanje kredita potrebno je ispuniti zahtjev koji se nalazi na našoj stranici. Zadovoljavate li minimalne uvijete koje smo za vas postavili, hitni krediti biti će vam isplaćeni vrlo brzo. Sve što vam je potrebno kako bi hitni krediti bili isplaćeni na vaš račun jesu osnovni podaci, te nekoliko minuta vremena koliko traje popuna zahtjeva. Naši djelatnici pregledat će vašu prijavu kroz nekoliko minuta, a vi ćete moći uživati u novcu isti dan. Naše usluge uštedit će vaše vrijeme jer ne morate odlaziti iz svoje kuće, posjećivati banku, čekati tjednima i da bi ste na kraju još bili i odbijeni.

Naše poslovanje i hitni krediti su transparentni

Kao što smo već ranije napisali, kod nas nema skrivenih troškova. Poslujemo s velikim brojem zadovoljnih korisnika u EU i svijetu kojima su svakodnevno u mogućnosti pružiti široku paletu financijskih usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu kod nas možete dobiti najbolje savjete i usluge koje će vam pomoći već danas.

Hitni krediti mogu se zatražit iz cijele Hrvatske

Poslovanje vodimo isključivo online, tako da je za naše usluge potrebna samo internetska veza, te kompjuter, tablet ili pametan telefon. Bez obzira u kojem se djelu Hrvatske nalazili možete nam se slobodno obratiti za pomoć u onom trenutku kada osjetite da za to ima potrebe. Diskretan pristup i politika koju vodimo prema svakom od klijenata je individualna i jednaka. Bez osobnih i neugodnih pitanja, bez pravdanja i polaganja računa. Isplata moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije

Hitni krediti su samo jedna od niza usluga

Možemo se pohvaliti kako smo u Hrvatskoj na inovativan i potpuno nov način uveli niz financijskih usluga koje možete zatražiti online preko svojih uređaja. Dio smo Ferratum Grupe vodećeg pružatelja financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Trebate li hitni kredit i novčanu pomoć što prije, obratite nam se s povjerenjem i pokušat ćemo vam pomoći već danas.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (196 ocjena)

Home » Hitni krediti u roku 24 sata