Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Grad pod Marjanom najveće je hrvatsko središte nakon Zagreba. Profilirao se kao turistička meka dobro poznata ljubiteljima elektroničke glazbe, ali i kao mjesto gdje caruje moda. Splićani su poznati po specifičnom smislu za modu i estetiku. Mnogi uzimaju najnoviju odjeću na rate pa čak se i zadužuju ne bi li bili u trendu. Pitanje „gdje posuditi novac u Splitu“ nameće se samo po sebi. A kako i ne bi kad na svakom koraku stoje oglasi preko kojih se nudi novac s rokom isplate odmah.

Neki nude i isplatu na ruke, drugi se kunu u fiksnu kamatu, a onda pričaju drugu priču. Ako se novac isplaćuje na ruke, to znači da se alarm upalio. Svaka posudba novca koja ne ostavlja pisani trag može samo kasnije izazvati probleme. Nepostojanje dokaza o pozajmljivanju, ostavlja prostora i jednoj i drugoj strani za raznorazne muljaže.

Gdje posuditi novac u Splitu i kako odabrati najbolju ponudu?

Prije nego li se zapitate gdje posuditi novac u Splitu razmislite dobro koja je ponuda najbolja za vas. To je ono što bi trebalo biti bitno jer nešto što odgovara drugima ne mora nužno zadovoljavati i vaše potrebe. Važno je da znate kolike su vaše mogućnosti i koliko na mjesečnoj bazi možete izdvojiti za otplatu pozajmice, zajma ili kredita. Nakon toga odredite koji vam način poslovanja više odgovara, ono što nude kreditne kuće ili ponuda koju nude banke.

Što nude kreditne kuće?

Dobar odabir svakako su kreditne kuće koje legitimno posluju u Hrvatskoj. Njihov se popis nalazi na internetskim stranicama Hrvatske narodne banke. One su se ustalile u Lijepoj našoj i u svojoj ponudi imaju proizvode koji su prilagođeni potrebama građana.

Najčešće se radi o paleti proizvoda koja se temelji na malim svotama novca, kratkom roku otplate i minimalnoj dokumentaciji. Prednost ovakvog načina posuđivanje za sve koji se pitaju gdje posuditi novac u Splitu leži u njezinoj jednostavnosti. Naime, zahtjevi za bilo kojom vrstom pozajmice obavlja se isključivo online putem. Nema više čekanja u redovima, skupljanja raznoraznih potvrda i biljega. Kartica tekućeg računa i osobna iskaznica dovoljne su za posudbu novca, a sve je to moguće bez izlaska iz kuće.

Krediti, zajmovi i pozajmice najčešće su nenamjenski što znači da ih klijent može utrošiti na štogod želi. Rokovi otplate u većini su slučajeva kratki što znači da ih klijent vraća uz minimalne troškove kamate i po otplati može podići novi, ukoliko se pojavi potreba.

Kakva je ponuda banka?

Osim kreditnih kuća, odgovor na pitanje gdje posuditi novac u Splitu nude i banke. One su u posljednje vrijeme počele pratiti ponudu kreditnih kuća i nude posudbu novca u istom danu, što je dosad bila prava rijetkost. Neke od njih čak su minimalizirale dokumentaciju potrebnu za kredite, ali i dalje se kod njih sve mora obaviti u poslovnicama. A to je ono što klijentima danas smeta jer nemaju vremena ni za što, a kamoli za stajanje u dugim redovima.

Kod banka je važno provjeriti njihove ponude. Često se reklamiraju ponude koje su kratkog vijeka pa je bolje zatražiti konkretnu ponudu od njihovih zaposlenika. Tako ćete dobiti kompletniju i jasniju sliku koliko bi vas posudba nova mogla koštati.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (120 ocjena)

Home » Gdje posuditi novac u Splitu