Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum zajmovi

Ferratum zajmovi i Ferratum banka

Ferratum banka je podružnica Ferratum Grupe – vodećeg međunarodnog pionira u financijskoj tehnologiji i mobilnom kreditiranju. Kod Ferratum banke tu su i brze, lako dostupne i povjerljive bankarske usluge, Ferratum zajmovi i štednja kako na mreži tako i na mobilnim uređajima. Autoritet za pružanje niza bankarskih usluga svojim klijentima. Njegova bankarska dozvola za EU omogućuje joj pružanje usluga s Malte u druge jurisdikcije unutar EGP-a, uključujući prihvaćanje depozita, koji su obuhvaćeni malteškim sustavom kompenzacije za deponente. Ferratum banka nudi svojim klijentima mogućnost da se prijave za osobni zajam, koristeći sigurnost i profesionalnost banke, istovremeno uživajući u brzini, jednostavnosti i otvorenosti naše nekomplicirane usluge. U mnogim se slučajevima Ferratum zajmovi mogu ugovoriti u roku od nekoliko minuta, uz minimalnu birokraciju. Naš uspjeh leži u našem jednostavnom postupku prijave za kredit, brzoj usluzi i strogoj sigurnosti. Ostalo se svodi na stručnost naših zaposlenika čija predanost, znanje i servisne vještine pomažu zadržati kupce i steći preporuke po cijelom svijetu.

Osobni Ferratum zajmovi

Osobni Ferratum zajmovi mogu se odnositi na bilo koji zajam koji nije osiguran protiv imovine, poput vašeg doma. Banke nude osobne zajmove obično na visoke iznose i tijekom razdoblja od nekoliko godina. Ali, što ako vam treba manja količina? Ili vam treba zajam samo na kratko? Odgovor je možda kratkoročni osobni zajam od Ferratuma! Njihova je misija u Ferratumu jednostavna – pružiti najbolje, najbrže i najkorisnije usluge kreditiranja i bankarstva dostupne uz 24/7 osobnu korisničku uslugu. Ponekad vam treba dodatni novac. Brzo. Zbog toga smo razvili našu jednostavnu i fleksibilnu uslugu zajma koja vam omogućuje brzi pristup sredstvima. Njihov će se sustav temeljiti dan otplate na isti dan kada primite plaću, a kao dio vaše prijave tražit ćemo od vas da unesete detalje svoje debitne kartice u njihovu sigurnu točku plaćanja. Vaši se podaci provjeravaju i pohranjuju na sigurno do datuma dospijeća, tj. Kada ćemo zadužiti vašu karticu. Dobrodošli ste na otplatu zajma ranije, a za razliku od mnogih drugih banaka, Ferratum vam neće zaračunavati “naknade za prijevremenu uplatu” ako zajam otplatite ranije. Još bolje, budući da se kamate obračunavaju svakodnevno, ako uspijete u naumu da svi vaši Ferratum zajmovi budu ranije otplaćeni, stanje će biti manje. Kupci koji žele vratiti svoje online zajmove mogu nas jednostavno obavijestiti nazvanjem broja na web mjestu i razgovorom s našim timom za korisničku podršku.

Ferratum zajmovi prijava

Koristeći njihovu sofisticiranu i naprednu tehnologiju, trebaju vam samo nekoliko sekundi da procijenite vašu prijavu za kada su u pitanju njihovi Ferratum zajmovi ili jedan od naših osobnih zajmova. Tada će se odluka prikazati na vašem zaslonu, i to sve u tren oka. Nema papirologije, nisu potrebna financijska izvješća, a budući da se sve to radi na mreži, nema stajanja u redu. Proći ćete kroz nekoliko virtualnih “kontrolnih točaka” koje će provjeravati vaše podatke tijekom kretanja. Tijekom ovog postupka provjerit će vašu osobnu iskaznicu, provjeriti kreditnu sposobnost i sposobnost otplate kredita na datum dospijeća. Na kraju prijave zamolit će vas da potvrdite da želite nastaviti s jednim od naših zajmova, a zatim ćemo poslati PIN na vaš mobilni telefon. Dakle, trebali biste biti sigurni da je vaš mobitel pri ruci. Zvuči jednostavno, zar ne? Ferratum razumije da će vam u budućnosti možda ponovno trebati njihove usluge, a njihovi kupci mogu se ponovno prijaviti koristeći detalje svog računa za mrežni portal. Važno je imati na umu da se naši kratkoročni Ferratum zajmovi koriste samo za kratkoročne financijske potrebe i ne smiju se koristiti kao rješenje za dugoročno zaduživanje ili ako imate financijske poteškoće. A ako ste već kupac Ferratuma, bili bismo sretni da vam sada ponudimo brzi osobni zajam do 1000, 00 eura. U Ferratumu je to tako jednostavno.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (281 ocjena)

Home » Ferratum zajmovi