Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum zajam

Zašto odabrati Ferratum zajam

Kupcima nude kratkoročne zajmove u sklopu opcija pod Ferratum zajam. Rok zajma može biti do 18 mjesecI, a datum otplate utvrdit ćemo na temelju vašeg sljedećeg dana isplate. Naši fleksibilni mrežni zajmovi prilagođeni su vašim potrebama na temelju vaših zahtjeva, kreditnog statusa i pristupačnosti. Uz Ferratum, ono što vidite je ono što dobijete. Nema skrivenih troškova, a ono što vidite u svojoj ponudi je jednostavno iznos koji ćete vratiti na dan otplate zajma. Dakle, nema gadnih iznenađenja ako odaberete Ferratum zajam! Znamo da je situacija kod svih različita i s vremena na vrijeme lako je naići na probleme s novčanim tijekom. U tim situacijama nudimo zajmove koji vam mogu pomoći do sljedećeg dana isplate. A ako vam treba veći iznos, otplate možete rasporediti na nekoliko mjeseci kako biste olakšali otplatu. Može biti da imate hitne popravke kuća koje jedva čekaju ili da vaš automobil treba posao da ga vrati na cestu kako biste mogli na posao.

Prijava za Ferratum zajam

Osobni zajmovi mogu se odnositi na bilo koji zajam koji nije osiguran protiv imovine, poput vašeg doma. Banke nude osobne zajmove obično na visoke iznose i tijekom razdoblja od nekoliko godina. Ali, što ako vam treba manja količina? Ili vam treba Ferratum zajam samo na kratko? Odgovor je možda kratkoročni osobni Ferratum zajam! Njihova je misija u Ferratumu jednostavna – pružiti najbolje, najbrže i najkorisnije usluge kreditiranja i bankarstva dostupne uz 24/7 osobnu korisničku službu. Ponekad vam treba dodatni novac. Brzo. Zbog toga su razvili jednostavnu i fleksibilnu uslugu zajma koja vam omogućuje brzi pristup sredstvima. Koristeći njihovu sofisticiranu i naprednu tehnologiju, treba vam samo nekoliko sekundi da procijenite vašu prijavu za jedan od naših osobnih zajmova. Tada će se odluka prikazati na vašem zaslonu, i to sve u tren oka. Nema papirologije, nisu potrebna financijska izvješća, a budući da se sve to radi na mreži, nema stajanja u redu. Proći ćete kroz nekoliko virtualnih “kontrolnih točaka” koje će provjeravati vaše podatke tijekom kretanja. Tijekom ovog postupka provjerit će vašu osobnu iskaznicu, provjeriti kreditnu sposobnost i sposobnost otplate kredita na datum dospijeća. Na kraju prijave zamolit će vas da potvrdite da želite nastaviti s jednim od naših zajmova, a zatim ćemo poslati PIN na vaš mobilni telefon. Dakle, trebali biste biti sigurni da je vaš mobitel pri ruci. Zvuči jednostavno, zar ne?

Za što koristiti Ferratum zajam

Ako imate kreditnu karticu za korištenje, to bi u početku mogla biti jeftinija opcija. Problem je u iskušenju plaćanja samo minimalne uplate koja može potrajati mnogo više vremena. Pomoću Ferratum zajam opcije možete u cijelosti otplatiti na dan kada ste plaćeni, a onda ste bez duga i spremni za sljedeću hitnu situaciju. Ako ste imali neočekivane troškove i dolazite na kraj mjeseca, brzo usklađivanje vašeg bankovnog izvatka ili aplikacije za internetsko bankarstvo može vas upozoriti da idete u situaciju neovlaštenog prekoračenja. Ovdje stvari mogu postati skupe ako plaćate naknade za neuspjeh izravnog terećenja, plus administrativne naknade tvrtke koju niste platili, kao i kamate na neovlašteno mjesto. To se stvarno može zbrojiti, pa ako planirate unaprijed i uzmete Ferratum zajam, trošak će biti niži od naknada banke i administracije koji trpe sljedeći mjesec, a može se podijeliti na 18 mjeseci. Sve je to u osnovi brz i jednostavan način da vas od danas dovedete do sljedećeg datuma plaće kada vam zatreba malo pomoći.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (185 ocjena)

Home » Ferratum zajam