Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum pozajmice

Znate li što su Ferratum pozajmice?

Da bi znali što su uopće Ferratum pozajmice, dobro bi bilo da razumijete što je uopće kredit u svom pravnom smislu. Financijska pismenost jest jedan od dosta bitnih preduvjeta za uspješno i prije svega sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Upravo će znanje o vašim zakonskim pravima kao i znanje o ekonomskoj pozadini i smislu ugovora o kreditu omogućiti da prepoznate osnovne mehanizme zaštite vaših prava. Ugovor o kreditu je prije svega pravni odnos koji postoji već stotinama godina. Drugi naziv za njega je još i ugovor o zajmu, a takav ugovor su sklapali još i stari Rimljani. Definicija ugovora o zajmu je ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ferratum pozajmice nisu ništa drugačije. Firma Ferratum je u tom slučaju zajmodavac a vi ste zajmoprimac. Ako je pri tom ugovorena kamata, radi se o naplatnom zajmu, u suprotnom je riječ o besplatnom. Jedina razlika između ugovora o zajmu i o kreditu je ta što će kod kredita zajmodavac biti banka, dok kod ugovora o zajmu to može biti bilo koja fizička ili pravna osoba.

Što treba znati za Ferratum pozajmice?

Upravo tako opisan pravni odnos je ono što online krediti zaista jesu. Ta pravna osoba može biti Ferrarum firma, ili pak bilo koje drugo trgovačko društvo koje je zakonito registrirano u RH koje pruža usluge kreditiranja. Neovisno o tome je li riječ o Ferratum društvu ili kakvom drugom društvu, svakako najprije trebate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate taj ugovor registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To je prvi i najvažniji korak. To ćete napraviti na način da na internetu upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu. To upisujete u rubriku naziv društva. Zatim vidite da li je društvo brisano ili aktivno, tj. u stečaju. Ako je društvo brisano, u stečaju ili likvidaciji, to znači da ne postoji u RH ili da mu je sudskim postupkom onemogućen rad u Hrvatskoj te u tom slučaju nikako nemojte sklapati ugovor! Ako tomu nike slučaj, izvršili ste prvi korak pri uzimanju ferratum pozajmice. Ono što iduće trebate napraviti jest aktivno se informirati što su Ferratum pozajmice.

Brze Ferratum pozajmice

Koliko ćete brzo dobiti kredit je svakako jedan od jako važnih razloga koji će afirmativno utjecat na vašu volju za sklapanje ugovora o kreditu baš kod te pravne osobe. Naime, brz i financijski zahtjevan način življenja koji je sve prisutniji u današnje vrijeme nas često dovede u situacije u kojima nam je potrebna gotovina brzo kako bi zadovoljili naše financijske potrebe. S obzirom da nemate puno vremena na raspolaganju koje možete nepotrebno gubiti, često vam je potrebna gotovina odmah. Ipak, nemojte dopustiti da nužda u kojoj se trenutno nalazite dovede do neopreznog i brzopletog sklapanja ugovora o kreditu. Ako vas privlači Ferratum krediti uvjeti, svakako najprije trebate proučiti razne ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. To se odnosi na sastojke ugovora poput visine iznosa na koji vam je odobren kredit, kamatne stope ili pak roka otplate. (pri tom vodite računa koja je zakonski najviše dopuštena kamatna stopa), ili pak plaćanja određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu. Točnije, ako postoji takva naknada koju morate platiti ako ne isplatite kredit u ugovorenom roku, nikako nemojte sklopiti taj ugovor. Isto tako, brzina odobrenja za ferratum pozajmice naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Svakako vodite računa o tome da ste sposobni vraćati ferratum pozajmice koji daje Ferratum firma kroz ugovoreno razdoblje, tj. da je iznos vaših mjesečnih primanja dovoljan da podmirite svoje obveze i normalno živite.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (228 ocjena)

Home » Ferratum pozajmice