Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum pozajmica

Što je Ferratum pozajmica?

Ako ste ikada bili u potrebi za uzimanjem bilo kakvih kredita, a pogotovo internet kredita, onda postoji dobra vjerojatnost da ste čuli što je Ferratum pozajmica. Ferratum banka pravno gledano ustvari nije banka, već firma koja pruža usluge davanja online kredita a između ostalog i davanja ferratum pozajmica. Svakako morate znati da se ne radi o banci, kao što je npr. PBZ i ostale banke koje su registrirane u RH čiji je rad odobrila Hrvatska Narodna Banka, već se radi o raznim trgovačkim društvima koji ne podliježu kontroli HNB-a. Zato npr. svakako najprije morate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate ugovor o kreditu uopće registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji ili ne. To ćete napraviti tako da na internet tražilici upišete riječi “sudski registar”, a potom u tražilicu napišete konkretno ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu. Zatim pogledajte u denim podacima da li je društvo aktivno ili brisano, tj. u stečaju. Ako vidite da je društvo npr. brisano ili je u stečaju ili pak uoće ne postoji, utoliko nemojte sklapati ugovor o kreditu!

Zašto baš Ferratum pozajmica?

Ako vam je jako brzo potreban kredit, vjerojatno već proučavate koje sve opcije imate i odlučujete koja je najbolja za vas. Prilikom vaganjaa koja opcija je najbolja, svakako trebate paziti na to da proučite sve ugovorne odredbe, neovisno da li je u pitanju ferratum pozajmica ili bilo koji drugi kredit. Ipak ćete sklapanjem ugovora o kreditu preuzimati neke obveze, stoga je jako važno razumjeti pravnu poziciju u kojoj se potpisivanjem ugovora nalazite. Ako ste dakle istraživali koji sve krediti postoje, vjerojatno ste naišli i na ferratum pozajmica. Radi se o online kreditima, dakle kreditima koji se sklapaju prvenstveno putem interneta bez potrebe odlaska osobno u poslovnicu. Svakako je dobro da proučite koji su kreditni uvjeti. Osim glavnih, a to je kamatna stopa, iznos kredita i rok otplate, morate pročitati i sve ostale odredbe ugovora od ferratum pozajmice. Posebno obratite pažnju na to koliko je visoka kamatna stopa, da ona ne prelazi prag kojeg određuje HNB za dano polugodište.

Traži li Ferratum pozajmica kreditnu sposobnost

Ako banka razmišlja odobriti vam kredit, oni moraju biti veoma sigurni da ćete vi taj kredit moć vratiti. Ipak je riječ o ekonomskom odnosu u kojem i zajmodavac želi zaraditi na danoj kamati, stoga itekako ima interes osigurati se da dani kredit možete vratiti u ugovoreno vrijeme i da ćete svoju obvezu zadfovoljiti. Ferratum se mora pouzdati u činjenicu da ste sposobni vratiti novac koji vam je dan kao kredit i to u za to predviđenom roku, jer u protivnom će biti u minusu i neće dobro poslovati Da bi vam se sa sigurnošću dala ferratum pozajmica, oni će skupljati podatke u vezi vas prije samog sklapanja ugovora kako bi se osigurali da imate dovoljno dobra primanja. To se zove kreditna sposobnost. Upravo takoopisana kreditna asposobnost bitiglavni razlog hoćete li vam biti odobrena Ferratum pozajmica ili ne. Ako imate bolju kreditnu sposobnost, veće su vam šanse da vam se odobri željeni kredit.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (253 ocjena)

Home » Ferratum pozajmica