Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum postojeći korisnici

U životu postoje situacije kada je kredit najbolje rješenje. Danas kada su Ferratum krediti sve popularniji i smatraju se odličnom alternativom bankarskim kreditima, za mnoge ovo je sigurno rješenje koje ne opterećuje kućni budžet. Ako ste novi korisnik možete imati mnoga pitanja, u vezi s Ferratum uslugom, vrstom kredita, uvjetima i troškovima kako bi prepoznali pravu ponudu. Ali za sve one koji su Ferratum postojeći korisnici cijeli postupak je mnogo lakši, jer su oni upoznati s atraktivnim ponudama banke i svim njenim sjajnim prednostima.

Prednost najpovoljnijih kreditnih rješenja – Ferratum postojeći korisnici

Pre odluke o uzimanju kredita ili zajma u Ferratumu sigurno se želite upoznati i s jedinstvenim konceptom svih usluga. Ferratum postojeći korisnici upoznati su sa širokim rasponom kreditnih ponuda koje mogu odabrati. To su kratkoročni krediti i zajmovi koji se mogu koristiti u bilo koju svrhu i najsličniji su tradicionalnoj ponudi banaka. Na Ferratum web stranici mogu se vidjeti sve kreditne ponude, kalkulator online kredita i saznati više o brzim internet zajmovima. Također, novi korisnici mogu koristiti stranice za uspoređivanje Ferratum kredita čija je glavna svrha da novim korisnicima pomogne prilikom odabira. Novi i Ferratum postojeći korisnici putem korisničke podrške se mogu informirati o svim potencijalnim nedoumicama u vezi s određenim kreditnom uslugom.

Korisni vodiči i korisnička služba – Ferratum postojeći korisnici

Zaduživanje u prošlosti putem kredita je bio složen postupak, jer su banke podrazumijevale visoke kriterije i brojna dokumenta da bi se došlo do odobrenja. Također moralo se čekati danima na dobivanje sredstava. U odnosu na pre, danas je situacija s pozajmljivanjem potpuno drugačija jer se do kredita dolazi u okviru 15 minuta uz osnovna dokumenta. Ferratum krediti putem interneta koji spadaju u najpopularnije na trenutnom tržištu, omogućavaju dolazak do sredstava lako i jednostavno. Pri tom, svi novi i Ferratum postojeći korisnici za bilo koje pitanje se mogu obratiti korisničkoj službi i doći brzo do odgovora. Vrijedi napomenuti da Ferratum postojeći korisnici i novi klijenti putem web stranice se mogu svakodnevno informirati o svim novostima vezanim za kreditiranje i saznati više o posebnim ponudama online zajmova.

Praktična i jednostavna rješenja za sve financijske potrebe klijenata – Ferratum postojeći korisnici

Ako niste Ferratum postojeći korisnici, ali ste se odlučili za realizaciju kredita putem interneta, sigurno razmišljate postoji li obimna dokumentacija, jamstvo ili dodatni troškovi. Ako već niste Ferratum postojeći korisnici, a želite saznati kolike su obaveze u vezi sa zajmom upotrebite kreditni kalkulator na našoj stranici i odmah ćete vidjeti sve troškove. Ferratum banka je omogućila da cijeli postupak bude potpuno jednostavan, bez gubljenja dragocjenog vremena na ovjere poslodavca i javnih bilježnika. Također, svi Ferratum postojeći korisnici znaju da se uz mogućnost kupovine jamstva kao oblika osiguranja do kredita dolazi lako, brzo i sigurno. Vrijedi istaknuti da Ferratum banka nudi najprikladnija i najsigurnija financijska rješenja koja omogućavaju da se do novca dođe uz minimum uvjeta i bez čekanja.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (202 ocjena)

Home » Ferratum postojeći korisnici