Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank pozajmice

Ferratum bank pozajmice mogu biti i Vaše rješenje!

Krediti i pozajmice trebaju nam za puno toga. Premda je danas lako doći do kredita ili do pozajmice, čini se da je uvijek taj proces malo prespor te da svoj novac čekamo više nego što bismo to htjeli. Zato danas postoji nova vrsta uzimanja pozajmica koja zaobilazi duge procese i omogućuje Vam dodatna sredstva u najkraćem mogućem roku. Ferratum bank pozajmice sjedaju na Vaš račun unutar sat vremena, ponekad već i nakon 15 minuta. Ove pozajmice lako je ostvariti i sve što trebate napraviti jest odrediti visinu pozajmice, odnosno svotu, rok otplate i dopuniti s Vašim osobnim podatcima. Nakon poslanog zahtjeva, on se odobrava i Vama sjeda pozajmica na račun. Ferratum bank pozajmice omogućit će Vam da uvijek imate rješenje kad su u pitanju nenadani troškovi ili neke financijske stiske. Potražite svoje rješenje među ovim pozajmicama i brzo riješite svaki problem koji zahtjeva Vašu pažnju u smislu financija. Ferratum pozajmice najbrže su u Hrvatskoj.

Ferratum bank pozajmice pomoći će Vam u svakom problemu!

Uz više sredstava sve je moguće. Ferratum bank pozajmice pomoći će onima kojima je novac potreban odmah. Taj novac koristi se nenamjenski što znači da ćete ga moći koristiti kako god Vama odgovara. Postoji neki nenadani trošak ovaj mjesec koji ne znate kako ćete pokriti? Možda servis i registracija auta? Ferratum bank pozajmice mogu biti Vaše rješenje za brzo rješavanje ovakvih problema. Planirate negdje otputovati i ne želite misliti na novac tokom odmora? Uz pozajmice ćete uživati na svakom kraju svijeta. Treba platiti djeci maturalac? Vozački ispit? Želite roditeljima za neki važan događaj priuštiti nešto skupocjenije? Sada se uvijek možete osloniti na Ferratum i u ovakvim situacijama uvijek imati jedinstveno rješenje. Ferratum pozajmice omogućit će Vam da ne brinete toliko o novcu, već da se posvetite bitnim stvarima. Ferratum pozajmice ostvaruju se brzo, a isto tako ne skrivaju nikakve dodatne naknade ili provizije koji se često javljaju kada kredit podižemo u bankama.

Ferratum bank pozajmice donose i dodatne pogodnosti!

Novi model ostvarivanja kredita i pozajmica otvorio je i vrata raznim povoljnim ponudama. Te ponude su takve jer ljude privlače da isprobaju novi model kreditiranja. Ferratum bank pozajmice tako se mogu vratiti ponekad i bez kamata. Ukoliko otplatite svoju pozajmicu u kratkom vremenskom roku, platit ćete 0 eura kamata. Dodajmo na to još činjenica da ne postoje nikakve provizije ili naknade kod Ferratuma i to efektivno znači da ćete besplatno posuđivat novac. Zašto se to isplati? Ovakve ponude natjerat će Vas da se upoznate s novim načinom kreditnog poslovanja stoga nije ni čudo da su ponude toliko pristupačne. Ferratum bank pozajmice ćete moći koristiti već isti dan kada ste se i odlučili na njih. Nema više dugog čekanja na svoj novac – sada u samo par minuta obavite predaju zahtjeva i dočekajte novac na svom računu odmah iza toga. Uvjerite se u novi model kreditnog poslovanja i ostvarujte svoje pozajmice kod provjerenih partnera.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (176 ocjena)

Home » Ferratum bank pozajmice