Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank kredit

Prijava za Ferratum Bank kredit

Da biste započeli, jednostavno se prijavite na mrežno ili mobilno bankarstvo i odaberite opciju Ferratum bank kredit s izbornika tekućeg računa. Prijavite se bilo kada unutar internetskog i mobilnog bankarstva, donoseći odluku u stvarnom vremenu i brz pristup kreditnim sredstvima. Sredstva zajma položena izravno na vaš potrošački tekući račun Ferratum banke. Jednostavne cijene bez naknadnih naknada ili naknada za plaćanje unaprijed. Za početak evo što će vam trebati. Morate imati najmanje 18 godina i imati tekući tekući račun Ferratum banke koji je otvoren najmanje 6 mjeseci. Tri mjeseca ponavljajućih izravnih depozita na tekući račun Ferratum banke. Vaš broj socijalnog osiguranja. Prijavite se na mrežno i mobilno bankarstvo i pristupite poveznici Ferratum Bank kredit na stranici tekućeg računa. Ako ste već kupac Ferratum banke, vezu za jednostavni zajam možete pronaći na stranici tekućeg računa kada ste prijavljeni na mrežno i mobilno bankarstvo. Bilo da je vrijeme da sredite svoj novac, zamijenite obiteljski automobil ili napokon započnete s tim poboljšanjima kuće, osobni zajam mogao bi vam pomoći.

Ferratum Bank kredit i vodeća politika banke

Ferratum Bank, podružnica Ferratum Grupe, licencirana je od strane Uprave za financijske usluge Malte za pružanje niza bankarskih usluga svojim klijentima. Njegova licenca za bankarstvo u EU-u omogućuje joj pružanje usluga s Malte u druge jurisdikcije unutar EGP-a, uključujući prihvaćanje depozita koji su obuhvaćeni malteškim sustavom kompenzacije za deponente. Ferratum banka nudi svojim klijentima mogućnost da se prijave za osobni zajam, Ferratum Bank kredit, koristeći sigurnost i profesionalnost banke, istovremeno uživajući u brzini, jednostavnosti i otvorenosti naše nekomplicirane usluge. U mnogim se slučajevima zajmovi mogu ugovoriti u roku od nekoliko minuta, uz minimalne iznose birokracije. Njihov uspjeh leži u našem jednostavnom postupku prijave za Ferratum Bank kredit, brzoj usluzi i strogoj sigurnosti. Ostalo se svodi na stručnost njihovih zaposlenika čija predanost, znanje i servisne vještine pomažu zadržati kupce i steći preporuke po cijelom svijetu. Ferratum grupa pionir je u području financijske tehnologije i mobilnog kreditiranja navedenog u glavnom standardu Frankfurtske burze. Ferratum nudi kupcima brze i jednostavne usluge korištenja mobilnih kredita i bankarstva za potrošače i tvrtke.

Ponuda za Ferratum Bank kredit

Njihovi korisnici mogu dobiti mikrozajmove obično u roku od nekoliko minuta korištenjem svojih mobilnih uređaja. Trenutno nude mikrozajmove u rasponu od 50–1. 000 eura s rokovima dospijeća od 7–90 dana, ovisno o iznosu zajma i zakonodavnom okviru lokacije. PLUS zajmovi su fleksibilniji kreditni proizvodi izvan tipičnog raspona mikrozajmova. Njihovi proizvodi PLUS zajma nude se u većim iznosima, obično 300-3000 € s dužim rokovima dospijeća od 2–36 mjeseci. Kreditni limit je proizvod koji se temelji na revolving kreditima, a to je vrsta kredita koji nema fiksni broj plaćanja, za razliku od kredita na rate (Plus zajmov / mikro Ferratum Bank kredit). To je u osnovi aranžman koji omogućava povlačenje, otplatu i ponovno povlačenje iznosa za Ferratum Bank kredit, na bilo koji način i bilo koji broj puta, dok aranžman ne istekne. Ferratum banka p. l. c. čini sve napore kako bi održao točnost podataka na ovom web mjestu, ali ne može prihvatiti odgovornost za bilo kakve predrasude, gubitak ili štetu koja bi mogla nastati korištenjem ovih podataka. Ferratum Bank p. l. c ne pruža kontrolu kvalitete vanjskih poveznica i uključivanje imena bilo koje treće strane unutar ove web stranice ne bi se trebalo tumačiti kao preporuka proizvoda i / ili usluga te treće strane. Važno je da imate na umu da nakon povezivanja s drugom web stranicom više niste na našoj web stranici i da informacije na njima pruža vanjska treća strana, a sadržaj je isključiva odgovornost domaćina.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (221 ocjena)

Home » Ferratum bank kredit