Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzina je vrlina – stara je narodna poslovica koja se itekako može preslikati na moderan način života. Navikli smo sve dobiti na dlanu i to u najkraćem mogućem roku. U skladu s tim očekivanjima, financijske institucije osmislile su hitne načine kreditiranja koji je isplaćuju u roku od 24 sata. Vodeće među njima su kreditne kuće koje su na tržište plasirale brze zajmove.

Brzi zajmovi iskustva pokazuju da su među traženijim načinima kreditiranja. Svoju popularnost duguje brzini isplate. Brzi zajam isplaćuje se u najkraćem roku od 15 minuta odnosno u najduljem roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. Brzi zajam iskustva pokazuju da je to od presudne važnosti, naročito u saniranju nepredvidivih situacija kao što su neplanirana putovanja, iznenadni kućni popravci, skupe zdravstvene pretrage i slično.

Brzi zajam iskustva: Pojednostavljena procedura i minimalna dokumentacija štede vrijeme i novac

Prema brzom zajmu iskustva su pozitivna ne samo zbog brze isplate već i zbog pristupačnost. Sam proces podnošenja zahtjeva kao i potpisivanja ugovora može se obaviti bez izlaženja iz kuće. Procedura je jednostavna, a dokumentacija svedena na minimum. Dovoljno je priložiti presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa te po potrebi posljednje tri platne odnosno mirovinske liste. Kreditne kuće ne provjeravaju kreditnu sposobnost niti se oslanjaju na kreditna izvješća. Njima je najvažnije da klijent ima redovna primanja i da uredno podmiruje svoja dugovanja. Financijska urednost ima najveći utjecaj na odobrenje zahtjeva za brzim zajmom.

Brzi zajam iskustva: Idealna opcija za sve one koji ne žele dugoročne obveze

Brzi zajam iskustva – idealan je za sve one koji ne žele dugoročne obaveze. Može se otplatiti u nekoliko mjeseci i po potrebi uzeti novi ako se pojavi potreba. Novac tako stalno kola. U tome postoji određena doza sigurnosti naročito ako zagusti kao što to zna u iznenadnim situacijama. Mnogi se zato kreću brzim zajmovima jer pružaju isplatu gotovine onda kad je bitno.

Brzi zajam iskustva: Do zajma bez ikakvog instrumenta osiguranja

Za brzi zajam nije potreban nikakav instrument osiguranja niti potvrda poslodavca. On ne zahtijeva ni jamca ni sudužnika što uvelike olakšava svima onim koje je banka odbila zbog loše kreditne sposobnosti. Samim time velik broj ljudi koji nisu dosad imali mogućnost, mogu zatražiti brzi zajam. Naročito kad su u pitanju poslodavci koji su uvelike onemogućavali podnošenje zahtjeva jer nisu htjeli dati uvid u svoje poslovanje. Ali kako kreditne kuće to ne zahtijevaju, broj klijenata se povećao. Svoju šansu mogu zatražiti i oni koje dosad tržište nije prepoznalo.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (115 ocjena)

Home » Brzi zajam iskustva