Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam eu

Što je to brzi zajam eu

Na financijskom tržištu u Republici Hrvatskoj postoji veliki broj kreditora i zajmodavaca, a jedan od njih je i Zajam. eu. Riječ je o financijskoj firmi koja u svojoj ponudi zajmova ima i brzi zajam eu. Ova firma svoje poslovanje bazira na posuđivanju zajmova isključivo uz pomoć online prijava i zahtjeva. Naime, cijelo svoje poslovanje veže uz Internet.

Stoga, ukoliko želite posuditi zajam od ove firme morate biti informatički pismeni, kako bi mogli pronaći navedeni online zahtjev i kako bi mogli pravilno ispuniti. Brzi zajam eu nije isključivo namijenjen osobama koje su informatički pismene, jer osobe koje to nisu također mogu, uz adekvatnu pomoć, zatražiti ovaj zajam.

Ovaj zajam je idealno financijsko rješenje za sve one osobe koje hitno trebaju dodatni izvor novca, kako bi mogle platiti određenu stvar, bilo da riječ o problemu ili želji. U nastavku teksta ćete saznati koji su uvjeti postavljeni i kako se prijaviti za dobivanje ove vrste zajma.

Uvjeti koji se moraju ispuniti kako bi se dobio brzi zajam eu

Ukoliko razmišljate o posuđivanje brzog zajma od strane zajma. Eu i ne znate koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se dobio brzi zajam eu, onda nastavite čitati ovaj tekst i saznajte sve o tome. Prvi uvjet se odnosi na to tko može biti korisnik ovog zajma. Naime, brzi zajam eu mogu dobiti samo punoljetne osobe koje žive na prostoru Republike Hrvatske.

Nadalje, kao što je već navedeno, morate ispuniti online zahtjev na potpun i točan način, u protivnom se neće uzimati na razmatranje. Od vas se također očekuje da priložite određenu dokumentaciju, točnije presliku važeće osobne iskaznice i broj bankovnog računa na koji želite da se uplati dobiveni zajam.

Ostali uvjeti se odnose na to da budete odgovorni i redoviti u otplati dobivenog zajma, kako zajam. eu ne bi morao pokretati ovrhu nad vašim redovnim financijskim primanjima. Stoga, prilikom ugovaranja ovog zajma odaberite iznos za koji ste sigurni da ćete ga moći vratiti.

Brzi zajam eu karakteristike

Sada kada znate što je to i koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se dobio brzi zajam eu, vrijeme da saznate i koje su karakteristike, tj. značajke ovog zajma. Brzi zajam se može ugovoriti na maksimalni iznos od 4000 EUR. Dobiveni brzi zajam eu se mora otplatiti najviše u 18 rata. Jednom kada se vaš zahtjev odobri, dobiveni zajam će biti uplaćen u roku od 15 minuta na vaš bankovni račun.

Savjetuje vam se da probate otplatiti dobiveni zajam u što manje rata, kako bi platiti manji ukupni iznos kamatne stope, a samim time bi vam bio manji iznos zajma koji morate vratiti. Važno je znati da je ovaj brzi zajam nenamjenski, drugim riječima možete ga potrošiti prema svojoj volji.

Njime možete platiti putovanje, popravak automobila, zdravstvenu uslugu, uređenje doma itd. Imate potpunu slobodu prilikom trošenja dobivenog zajma. Također, za ovu vrstu zajmova vam neće trebati ni sudužnici ni jamci.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (114 ocjena)

Home » Brzi zajam eu