Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za nezaposlene

Brzi krediti za nezaposlene i kako do njih

Ako ste između poslova možete si stvoriti dodatni pritisak na vaše financije, pa možda razmišljate o zajmu kao rješenju. No, stvarnost je takva da brzi krediti za nezaposlene bivaju jako teški za prihvatiti kod glavnih zajmodavaca, a neki od zajmova dostupnih ljudima u ovoj situaciji mogu izazvati više poteškoća nego što ih mogu riješiti. U ovom vodiču za zajmove za nezaposlene osobe pogledat ćemo alternative zajmovima, kao i kako zajmovi djeluju i što možete očekivati. Ovo će biti vrlo teško. Ako nemate redovite prihode, predstavljat ćete veći rizik za zajmodavca. To bi moglo dovesti do viših kamatnih stopa, ili ćete za zaštitu morati upotrijebiti jedan od svojih dobara, poput kuće ili automobila, što može biti rizično. U konačnici, ako ne možete vratiti kredit, mogli biste izgubiti imovinu. Ako ste nezaposleni, vjerojatno će vam nedostajati i redovita primanja. Iako ćete možda moći pronaći zajmodavca koji će vam dati priliku i brzi krediti za nezaposlene će vam biti ponuđeni, vjerojatno ćete se boriti da ga nađete s razumnim kamatama. A ako zaostanete s otplatama, mogli biste se još više zadužiti.

Brzi krediti za nezaposlene benefiti

U većini slučajeva morat ćete se obratiti specijaliziranom zajmodavcu ako tražite kredite dok imate pogodnosti i kada vas zanimaju brzi krediti za nezaposlene. Vjerojatno ćete moći pronaći samo kredit s vrlo visokom kamatnom stopom, što bi moglo uzrokovati daljnje probleme. Ako se mučite s kupnjom najnužnijih stvari ili se nešto neočekivano pojavilo, možda ispunjavate uvjete koje zahtjevaju brzi krediti za nezaposlene. Riječ je o beskamatnim zajmovima iz Vladinog socijalnog fonda koji se mogu koristiti za plaćanje stvari poput odjeće, stanarine i predmeta za kućanstvo. Otplata se uzima izravno iz vaših pogodnosti. Imati ćete pravo podnijeti zahtjev za ovu vrstu zajma samo ako ste bili na određenim pogodnostima (potpora za dohodak, dodatak za tražitelja posla, doplatak za zapošljavanje i potporu, na primjer mirovinski kredit) najmanje šest mjeseci. Ako imate univerzalni kredit, možda ćete se moći prijaviti za predujam za proračun koji djeluje na sličan način. Ako se mučite s plaćanjem hipoteke, možda ćete moći dobiti osigurani zajam iz programa Vladine potpore za hipotekarne kamate.

Brzi krediti za nezaposlene vrste

Vrste kada su u pitanju brzi krediti za nezaposlene, koje bi vam mogle biti ponuđene ako ste između dvaju poslova mogu biti ograničene i vjerojatno će vam se naplatiti mnogo veća kamatna stopa nego da radite. Neosigurani osobni brzi krediti za nezaposlene su oni za koje vam nije potrebna imovina, poput kuće ili automobila, da biste je koristili kao sigurnost. Možda ćete čuti i za osobne zajmove poznate kao zajmovi stanara jer su iznajmljivačima bez domova dostupni kao jamstvo. Kada su u pitanju brzi krediti pomoću jamstva, da biste pristupili ovoj vrsti kredita, trebat će vam jamac. Ovo je netko tko pristane vratiti vaš dug ako ne uspijete podmiriti svoje otplate. Zapamtite, ako ne možete platiti, morat će. Ovi krediti za nezaposlene mogu imati i visoke kamatne stope. Krediti do dnevnica relativno su skupi i obično imaju kratka razdoblja otplate. Također, kaznene naknade mogu se brzo zbrojiti i mogli biste završiti u spirali duga. Prije nego što se prijavite, pažljivo razmislite bi li ova vrsta kredita bila prikladna za vas.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (178 ocjena)

Home » Brzi krediti za nezaposlene