Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice za nezaposlene

Brze pozajmice za nezaposlene od strane Eurofinancija

Osoba ste koja je ostala bez posla i posljedično vam se pogoršalo financijsko stanje. No, i dalje imate određene želje ili potrebe koje si želite priuštiti. Komercijalne banke vas odbijaju jer nemate stalni posao i sada ne znate kako doći do dodatnog izvora novca, kojim bi si mogli platiti određenu želju ili potrebu.

U ovom slučaju za vas je su idealno rješenje brze pozajmice za nezaposlene koje nudi financijska firma Eurofinancije. Ukoliko niste upoznati sa time kako se mogu dobiti brze pozajmice za nezaposlene, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Naime, ova vrsta pozajmica se dobiva vrlo jednostavno i brzo.

Za njihovo dobivanje vam treba tek minimalna dokumentacija, koja uključuje presliku važeće osobne iskaznice i bankovni račun na koji želite da se uplati dobivena pozajmica. Jedini uvjet je taj da ne smijete biti blokirani. Ovu vrstu pozajmice nudimo u iznosu do 75 EUR do 4000 EUR i za nju nećete trebati nikakvu zadužnicu.

Gotovinske brze pozajmice za nezaposlene

Vidjeli ste ponudu za savršeno ljetovanje u inozemstvu. Ili ste možda odlučili svoj dom preurediti. Ili pak želite platiti godišnji servis automobila. Ili možda trebate kupiti novu perilicu rublja. Ili možda imate neku drugu želju ili potrebu, ali nemate gotovinskog novca kojim bi to platiti. Naime, ostali ste bez posla i sada niste u mogućnosti trošiti novac na stvari koje nisu nužne za život.

No, to ipak ne znači da trebate gubiti nadu, jer i za vas postoji idealno rješenje, kojim možete ostvariti svoje želje ili potrebe, neovisno o tome što ste nezaposleni. Rješenje za vas su gotovinske brze pozajmice za nezaposlene. Naime, gotovinske brze pozajmice za nezaposlene nudi veliki broj financijskih firmi, koje uglavnom imaju iste uvjete koji se moraju ispuniti, kako bi se mogla dobiti ova vrsta pozajmice.

Na vama je da odaberete od koga želite posuditi ovakvu pozajmicu, tj. koja financijska firma nudi najbolje uvjete za vas. Budite odgovorni prilikom ugovaranja pozajmice, naročito se to odnosi na iznos same pozajmice. Nemojte posuđivati iznos koji nećete moći vratiti u dogovorenom vremenu.

Brze pozajmice za nezaposlene i studente

U današnjem vremenu studenti sve teže pokrivaju svoje studentsko življenje, koje podrazumijeva plaćanje osnovnih životnih troškova, troškova studiranja, ali i troškova zabave, s obzirom da je riječ u mladim ljudima željnim dobrog provoda. Pojedini studenti se oslanjaju na pomoć roditelja i na vlastiti studentski posao, ali postoje studenti koji zbog gustog rasporeda predavanja ne uspijevaju raditi i samim time su ovisni isključivo o financijskog pomoći svojih roditelja.

Za takve studente su idealno rješenje brze pozajmice za nezaposlene, koje mogu koristiti i studente, s obzirom da je riječ o punoljetnim državljanima Republike Hrvatske. Brze pozajmice za nezaposlene studenti mogu koristiti za plaćanje akademske godine, za plaćanje studentskih putovanja ili njima mogu financirati svoje sudjelovanje u razmjeni studenata.

Važno je da budete savjesni kada ugovarate ovu vrstu pozajmice, kako se ne bi doveli u nepotrebno dugovanje, što se vrlo lako može dogoditi, ako posudite brzu pozajmicu u iznosu koji ne možete vratiti u dogovorenom vremenskom periodu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (248 ocjena)

Home » Brze pozajmice za nezaposlene